Skip to main content
Stegt hvid fisk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt hvid fisk

Stegt hvid fisk

med bagte radiser og estragonsauce

Ugens fisk overrasker med spændende ingredienser. Vi steger kuller, og lader den derefter simre i en fantastisk estragonsauce med smør, fløde, skalotteløg og citron. Vi serverer vores kuller med ovnbagte kartofler, radiser og gulerod, og så topper vi herlighederne med frisk persille.

Tags:
Hvedefri
Under 650 kcal
Spis mig først
Allergener:
Mælk
Fisk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

½ stk

Skalotteløg

75 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

500 g

Kartofler

250 g

Kuller

(Indeholder: Fisk)

75 g

Radiser

1 stk

Estragon

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

2 stk

Gulerod

1 stk

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

¼ tsk

Salt til grøntsager

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Smør til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2468 kJ
Kalorier (kcal)590 kcal
Fedt23.6 g
Mættet fedt13.2 g
Kulhydrat59.9 g
Sukker12.7 g
Protein36.8 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre og let brunet.

Forbered råvarer
2

Imens, skær citron i både.

Hak estragon fint.

Bland estragon, madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, et stort skvæt citronsaft, vand, salt og et nip peber i en lille skål.

Forbered grøntsager
3

Hak skalotteløg fint.

Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm stave.

Skær ender af radiser, og halver.

Hak persille groft.

Steg fisk
4

Fordel gulerod og radiser på samme bageplade, når kartoflerne har 15 min tilbage. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med salt og et nip peber.

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, krydr med salt og et nip peber, og steg i 2-3 min.

Tilsæt estragonsauce
5

Vend fisk, tilsæt smør og skalotteløg, og steg videre i 1 min.

Sænk til middel varme.

Tilsæt estragonsauce, og lad simre 2-3 min, eller indtil fisken er gennemstegt og saucen er varm.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret kartofler, fisk og grøntsager på tallerkener.

Top fisk med sauce og grøntsager med persille.