topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Srirachakylling

Srirachakylling

med nudelsalat & cashewnødder

I aften serveres vi en spændende middag bestående af kylling stegt med sriracha- og sojasauce. Til den lækre kylling serveres en smuk og sprød nudelsalat med gulerod, agurk, forårsløg & asiatisk dressing, som vi topper med chili og cashewnødder. Hvis det varme vejr frister, er denne ret også helt perfekt til at tage med på picnic!

Tags:
Hurtig
Stærk
Allergener:
Soja
Gluten
Hvede
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

40 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

1 stk

Agurk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Rød chili

20 g

Cashewnødder

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

300 g

Kyllingebryststrimler

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

½ tsk

Sukker (trin 3)

0.15 spsk

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)665 kcal
Energi (kJ)2781 kJ
Fedt18.59 g
Mættet fedt2.9 g
Kulhydrat71.59 g
Sukker14.9 g
Protein49.57 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak agurk groft. Snit forårsløg fint. Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver. Hak cashewnødder groft.

Steg kylling
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt, og krydr med et nip salt*. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt sauce
3

Bland sojasauce, sriracha, vand* [1 tsk | 2 tsk], sukker* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt* i en lille skål. Tilsæt srirachasauce til panden, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet. 

Kog nudler
4

Tilsæt nudler til det kogende vand*, og kog i 1-2 min, eller indtil ‘al dente’. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand*. 

Lav nudelsalat
5

Bland nudler, gulerod, agurk, forårsløg (gem lidt til anretning), asiatisk dressing, olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og chili (gem lidt til anretning) i en stor skål. Smag til med salt* og peber. TIP: Undlad at bruge chilien, hvis ikke alle er til stærk mad.

Server
6

Anret nudelsalat og kylling i dybe tallerkener. Top med forårsløg og cashewnødder. Drys med resterende chili.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image