HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSrirachakylling
topBanner
Srirachakylling

Srirachakylling

med nudelsalat & cashewnødder

I aften serveres vi en spændende middag bestående af kylling stegt med sriracha- og sojasauce. Til den lækre kylling serveres en smuk og sprød nudelsalat med gulerod, agurk, forårsløg & asiatisk dressing, som vi topper med chili og cashewnødder. Hvis det varme vejr frister, er denne ret også helt perfekt til at tage med på picnic!

Tags:HurtigStærk
Allergener:sesamglutensojanødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

40 g

Asiatisk dressing

(Indeholdersesam, gluten, soja)

1 stk

Agurk

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

½ stk

Chili

20 g

Cashewnødder

(Indeholdernødder)

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholdergluten)

300 g

Kyllingebryst, strimler

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie* (trin 5)

½ tsk

Sukker* (trin 3)

0.15 spsk

Vand* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)664.7125 kcal
Energi (kJ)2781.1572 kJ
Fedt18.5891 g
Mættet fedt2.9 g
Kulhydrat71.5875 g
Sukker14.9 g
Protein49.57 g
Salt4.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak agurk groft. Snit forårsløg fint. Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver. Hak cashewnødder groft.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt, og krydr med et nip salt*. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

3

Bland sojasauce, sriracha, vand* [1 tsk | 2 tsk], sukker* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt* i en lille skål. Tilsæt srirachasauce til panden, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet. 

4

Tilsæt nudler til det kogende vand*, og kog i 1-2 min, eller indtil ‘al dente’. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand*. 

5

Bland nudler, gulerod, agurk, forårsløg (gem lidt til anretning), asiatisk dressing, olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og chili (gem lidt til anretning) i en stor skål. Smag til med salt* og peber. TIP: Undlad at bruge chilien, hvis ikke alle er til stærk mad.

6

Anret nudelsalat og kylling i dybe tallerkener. Top med forårsløg og cashewnødder. Drys med resterende chili.