Skip to main content
Sprød svinemørbrad

Sprød svinemørbrad

med cremet baconpasta og kogt broccolini

Lav denne ret en dag når I er ekstra sultne - vi garanterer at I allesammen vil rulle mætte fra bordet. I aften skal vi nemlig lave paneret svinemørbrad, som vi serverer med cremet tagliatelle blandet med crème fraiche, persille, ost og bacon. Til en tung pastaret passer grøn broccolini perfekt.

Allergener:
Æg
Gluten
Hvede
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

140 g

Bacon, tern

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

250 g

Tagliatelle

(Indeholder: Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Æg, Sennep)

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede, Sulfitter)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Æg, Mælk)

2 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 pose

Bredbladet persille

150 g

Broccolini

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Hvedemel (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 stk

Æg (trin 1)

1 dl

Vand (trin 3)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1144 kcal
Energi (kJ)4787 kJ
Fedt55.3 g
Mættet fedt27.2 g
Kulhydrat102.3 g
Sukker7.3 g
Kostfibre6 g
Protein64.5 g
Kolesterol0.1 mg
Salt5.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Paner kød
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken.

Bland panko og halvdelen af Mamas Favorit i en tredje dyb tallerken.

Vend svinemørbrad i mel, derefter i æg og til sidst i panko. 

Bag svinemørbrad
2

Overfør svinemørbrad til en bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie.

Bag i ovnen i 17-18 min.

Tag svinemørbrad ud af ovnen, og lad hvile indtil servering. 

Imens, hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg bacon
3

Opvarm en stor, tør stegepande på middelhøj varme, når kødet har 8 min tilbage.

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Steg hvidløg med et nip salt i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt crème fraiche, kyllingebouillon, persille, vand [1 dl | 2 dl] og resterende Mamas Favorit, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Kog pasta og broccolini
4

Kog pasta og broccolini i 2-3 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.

Overfør broccolini til en tallerken og pasta til stegepanden.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Tilsæt ost og bacon
5

Tag panden af varmen.

Tilsæt finrevet ost og halvdelen af bacon, og rør rundt.

Smag til med salt og peber.

Skær svinemørbrad i skiver.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Server
6

Anret baconpasta i dybe tallerkener.

Top med svinemørbrad og resterende bacon. 

Server med broccolini.