Skip to main content
Sprød svinemørbrad

Sprød svinemørbrad

med cremet baconpasta og kogt broccolini

4.4
(36)

Lav denne ret en dag når I er ekstra sultne - vi garanterer at I allesammen vil rulle mætte fra bordet. I aften skal vi nemlig lave paneret svinemørbrad, som vi serverer med cremet tagliatelle blandet med crème fraiche, persille, ost og bacon. Til en tung pastaret passer grøn broccolini perfekt.

Allergener:
Æg
Gluten
Hvede
Sulfitter
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

140 g

Bacon, tern

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

250 g

Tagliatelle

(Indeholder: Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Æg, Sennep)

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede, Sulfitter)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Æg, Mælk)

2 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 pose

Bredbladet persille

150 g

Broccolini

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Hvedemel (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 stk

Æg (trin 1)

1 dl

Vand (trin 3)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1144 kcal
Energi (kJ)4787 kJ
Fedt55.3 g
Mættet fedt27.2 g
Kulhydrat102.3 g
Sukker7.3 g
Kostfibre6 g
Protein64.5 g
Kolesterol0.1 mg
Salt5.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Paner kød
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken.

Bland panko og halvdelen af Mamas Favorit i en tredje dyb tallerken.

Vend svinemørbrad i mel, derefter i æg og til sidst i panko. 

Bag svinemørbrad
2

Overfør svinemørbrad til en bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie.

Bag i ovnen i 17-18 min.

Tag svinemørbrad ud af ovnen, og lad hvile indtil servering. 

Imens, hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg bacon
3

Opvarm en stor, tør stegepande på middelhøj varme, når kødet har 8 min tilbage.

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Steg hvidløg med et nip salt i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt crème fraiche, kyllingebouillon, persille, vand [1 dl | 2 dl] og resterende Mamas Favorit, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Kog pasta og broccolini
4

Kog pasta og broccolini i 2-3 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.

Overfør broccolini til en tallerken og pasta til stegepanden.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Tilsæt ost og bacon
5

Tag panden af varmen.

Tilsæt finrevet ost og halvdelen af bacon, og rør rundt.

Smag til med salt og peber.

Skær svinemørbrad i skiver.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Server
6

Anret baconpasta i dybe tallerkener.

Top med svinemørbrad og resterende bacon. 

Server med broccolini.