Lav denne ret en dag når I er ekstra sultne - vi garanterer at I allesammen vil rulle mætte fra bordet. I aften skal vi nemlig lave paneret svinemørbrad, som vi serverer med cremet tagliatelle blandet med crème fraiche, persille, ost og bacon. Til en tung pastaret passer grøn broccolini perfekt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Svinemørbrad
140 g
Bacon, tern
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
250 g
Tagliatelle
(Indeholder: Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Æg, Sennep)
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede, Sulfitter)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Æg, Mælk)
2 stk
Hvidløgsfed
1 pakke
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
1 pose
Bredbladet persille
150 g
Broccolini
2 spsk
Hvedemel (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
1 stk
Æg (trin 1)
1 dl
Vand (trin 3)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken.
Bland panko og halvdelen af Mamas Favorit i en tredje dyb tallerken.
Vend svinemørbrad i mel, derefter i æg og til sidst i panko.
Overfør svinemørbrad til en bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie.
Bag i ovnen i 17-18 min.
Tag svinemørbrad ud af ovnen, og lad hvile indtil servering.
Imens, hak persille fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm en stor, tør stegepande på middelhøj varme, når kødet har 8 min tilbage.
Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.
Opvarm samme stegepande på middel varme.
Steg hvidløg med et nip salt i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt crème fraiche, kyllingebouillon, persille, vand [1 dl | 2 dl] og resterende Mamas Favorit, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.
Kog pasta og broccolini i 2-3 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.
Overfør broccolini til en tallerken og pasta til stegepanden.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Tag panden af varmen.
Tilsæt finrevet ost og halvdelen af bacon, og rør rundt.
Smag til med salt og peber.
Skær svinemørbrad i skiver.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.
Anret baconpasta i dybe tallerkener.
Top med svinemørbrad og resterende bacon.
Server med broccolini.