Skip to main content
Sprød BBQ-kylling

Sprød BBQ-kylling

med frisk radiseslaw og ovnbagte rodfrugter

4.2
(775)

I aften frister vi med den fantastiske kombination, som hele familien kommer til at elske. Rene smage af perfekt stegt, pankopaneret kylling, som har fået ekstra smag af BBQ-marinade, ovnbagte rodfrugter, en radiseslaw med kål og citron og en cremet hvidløgsdressing.

Tags:
Børnevenlig
Under 650 kcal
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvede
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet
Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

75 g

Rødkål, skåret

75 g

Radiser

½ stk

Citrusfrugt

½ stk

Hvidløgsfed

300 g

Kartofler

2 stk

Gulerod

1 stk

Rødbede

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

Energi (kJ)2705 kJ
Kalorier (kcal)647 kcal
Fedt19.4 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat69.2 g
Sukker20.6 g
Kostfibre10.2 g
Protein49.3 g
Kolesterol0.1 mg
Salt2.9 g
Potassium690 mg
Iron0.1 mg
Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm stave.

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Skræl rødbede, og skær i 2 cm både.

Fordel rodfrugter på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba og salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Forbered slaw
2

Imens, skær citron [½ stk, 2P] i både.

Bland rødkål, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et skvæt citronsaft i en mellemstor skål.

Paner kylling
3

Skær kylling i 3 cm tern på et andet skærebræt. 

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken.

Bland panko, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en anden dyb tallerken.

Vend kylling i æg og derefter i panko.

Steg kylling
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt. - Brug 2 stegepander til 4P.

Lav radiseslaw
5

Imens, skær radiser i tynde skiver.

Vend radiser i skålen med rødkål.

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.

Bland fraiche, hvidløg og et nip salt i en lille skål.

Server
6

Anret rodfrugter, radiseslaw og kylling på tallerkener. 

Server med hvidløgsyoghurt.