
I aften frister vi med den fantastiske kombination, som hele familien kommer til at elske. Rene smage af perfekt stegt, pankopaneret kylling, som har fået ekstra smag af BBQ-marinade, ovnbagte rodfrugter, en radiseslaw med kål og citron og en cremet hvidløgsdressing.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
50 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
75 g
Rødkål, skåret
75 g
Radiser
½ stk
Citrusfrugt
½ stk
Hvidløgsfed
300 g
Kartofler
2 stk
Gulerod
1 stk
Rødbede
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
¼ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 stk
Æg (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm stave.
Skær kartofler (uskrællet) i både.
Skræl rødbede, og skær i 2 cm både.
Fordel rodfrugter på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba og salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Imens, skær citron [½ stk, 2P] i både.
Bland rødkål, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et skvæt citronsaft i en mellemstor skål.

Skær kylling i 3 cm tern på et andet skærebræt.
Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken.
Bland panko, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en anden dyb tallerken.
Vend kylling i æg og derefter i panko.

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt. - Brug 2 stegepander til 4P.

Imens, skær radiser i tynde skiver.
Vend radiser i skålen med rødkål.
Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.
Bland fraiche, hvidløg og et nip salt i en lille skål.

Anret rodfrugter, radiseslaw og kylling på tallerkener.
Server med hvidløgsyoghurt.

