
I aften frister vi med en spændende opskrift på krydret koreansk kyllingesandwich med spændende tilbehør. Vi bygger vores sandwich med paneret kylling med koreansk BBQ-sauce, coleslaw med rødkål og asiatisk mayo og syltet agurk og chili. Vi serverer vores fantastiske burgers med hjemmelavede søde sesam-kartoffelbåde og majs med chilismør.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 g
Chiliflager
1 stk
Majskolbe
450 g
Sød kartoffel
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Hvede, Byg, Nøtter, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)
1 stk
Agurk
1 stk
Chili
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
280 g
Kyllingebryst
2 stk
Briocheboller
(Indeholder: Gluten, Hvede, Æg, Mælk Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
100 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder: Sesam, Gluten, Hvede, Æg, Sennep, Soja)
75 g
Rødkål, skåret
75 g
Koreansk BBQ-sauce
(Indeholder: Sesam, Soja)
2 spsk
Smør (trin 1)
¾ tsk
Salt (trin 1)
½ tsk
Sukker (trin 2)
1 spsk
Vand* (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
2 spsk
Hvedemel (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 3)
1 stk
Æg (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Mos smør [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], et stort nip chiliflager og et nip peber med en gaffel i en lille skål.
Fjern blade fra majs, halver kolben, og smør med chilismør. Pak ind enkeltvis i sølvpapir.
Skær kartofler (uskrællet) i både, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, og drys med sesamfrø. Krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen. Placer majs på samme bageplade. Bag i ovnen i 20-25 min.

Imens, skær agurk i tynde skiver.
Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.
Bland hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en lille skål.
Vend agurk og chili i skålen, og stil til side.
Hæld lage fra inden servering.

Læg en hånd på hver kyllingebrystfilet, og skær igennem på langs med en skarp kniv på et andet skærebræt. Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].
Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken. Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken. Bland panko og chiliflager i en tredje dyb tallerken.
Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Hæld olivenolie i en stor stegepande [2 stk, 4P], så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Krydr med et nip salt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast i panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Del boller på midten.
Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 2-3 min, når kartoflerne har 3 min tilbage.
Imens, bland rødkål og halvdelen af asiatisk mayonnaise i en mellemstor skål.
Krydr med et nip salt og peber.

Top kylling med BBQ-sauce.
Fyld boller med kylling, coleslaw og agurk.
Server med kartofler og resterende agurk og asiatisk mayonnaise.