Skip to main content
Spansk inspireret panerede rejer
Spansk inspireret panerede rejer

Spansk inspireret panerede rejer

med 'patatas bravas' og bravasauce

Patatas bravas er kartofler som serveres med bravasauce. Vores skønne bravasauce indeholder hvidløg, chiliflager, sukker, smør og tomatpuré. Vi serverer vores patatas bravas med pankopanerede rejer, en frisk salat med zucchini og citron, cremet aioli og frisk persille.

Tags:
Spis mig først
Allergener:
Krebsdyr
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

1 stk

Zucchini

4 g

Røget paprika

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

500 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

35 g

Tomatpuré

1 g

Chiliflager

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Bredbladet persille

60 g

Blandet salat

½ stk

Pastinak

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til rodfrugter

1 spsk

Smør til sauce

¼ tsk

Sukker til sauce

1 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 stk

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3158 kJ
Kalorier (kcal)755 kcal
Fedt34.5 g
Mættet fedt7.9 g
Kulhydrat86.8 g
Sukker14.4 g
Protein26 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler og pastinak
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler og pastinak (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, røget paprika og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil bløde.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav bravasauce
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Smelt smør i en stor stegepande på middel varme.

Steg hvidløg, chiliflager, sukker og tomatpuré i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Tag gryden af varmen.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Paner rejer
3

Dup rejer tørre med et køkkenrulle.

Bland rejer, hvedemel, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Pisk æg i en lille skål.

Vend æg i skålen med rejer.

TIP: Brug halvdelen af det piskede æg til 2P.

Steg rejer
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Vend panko i skålen med rejer.

Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Brug pankoen fra stegepanden som drys. - Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Lav salat
5

Imens, skyl blandet salat.

Skræl zucchini til lange, tynde bånd.

Halver citron.

Bland blandet salat, zucchini, et skvæt citronsaft, salt og olivenolie i en stor skål.

Vend bagte kartofler og pastinak med bravasauce i en stor skål lige inden servering.

Server
6

Anret kartofler, pastinak og salat i dybe tallerkener.

Top med rejer og aioli.

Drys med persille.