topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spansk chorizobowl

Spansk chorizobowl

med perlecouscous og smuldret salatost

Karamelliser krydret chorizo ​​sammen med løg, og server med ovnbagte grøntsager, du har givet latinamerikansk kærlighed i form af en varmende krydderiblanding. Sæt fluffy couscous på samme plade, top med græsk salatost og frisk persille, og du har en rigtig smagsfest at glæde dig til.

Tags:
Hurtig
Stærk
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten
Sulfitter
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

275 g

Blomkål

50 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

4 g

Panamad

200 g

Chorizo-pølse

(Indeholder Mælk)

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 4)

4 dl

Vand (trin 2)

1 spsk

Vand (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)749 kcal
Energi (kJ)3134 kJ
Fedt33.3 g
Mættet fedt12.9 g
Kulhydrat79.8 g
Sukker17.8 g
Protein32.9 g
Salt3.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern.

Skær blomkål [1/2 stk, 2P] i små buketter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Drys med Panamad, og dryp med en smule olivenolie. Krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil møre. 

Kog perlecouscous
2

Imens, bring vand [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde.

Tilsæt perlecouscous, sænk til middel varme, og lad simre i 12-15 min.

Steg chorizo
3

Imens, skær chorizo i 1 cm tern.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg og chorizo i 4-5 min.

Lad simre
4

Tilsæt balsamico, vand [1 spsk | 2 spsk] og sukker [1 tsk | 2 tsk], og lad simre i 3-5 min, eller indtil mørk og let tyknet.

Bland chorizocouscous
5

Skyl spinat, og hak groft. 

Bland perlecouscous, spinat, rødløg, chorizo, gulerod, blomkål og halvdelen af salatost [1/2 pakke, 2P] i en stor skål, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.

Server
6

Anret chorizocouscous i skåle.

Top med en smule salatost.

Dryp med yoghurt.