
Spaghetti med kødsauce har i sikkert spist mange gange. I aften overrasker vi med en spændende variant af den klassiske ret. Vi laver en fantastisk sauce med hakket oksekød, tomat, middelhavskrydderier og mornaysauce, så vender vi spaghetti i saucen, og topper med revet ost. Spænde tilbehør er rå zucchini og frisk basilikum.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja)
225 g
Hakket oksekød
4 g
Middelhavsdrøm
4 g
Kyllingebouillon
1 pakke
Hakkede tomater
100 g
Mornaysauce
(Indeholder: Mælk)
½ stk
Zucchini
10 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
1 pose
Basilikum
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
1 tsk
Sukker (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 3)

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød, Middelhavsdrøm og kyllingebouillon i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
Imens, skræl zucchini [1/2 stk, 2P] til lange, tynde bånd.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt hakkede tomater og sukker [1 tsk | 2 tsk], og lad simre i 2-3 min.
Tilsæt mornaysauce, og rør rundt.
Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk].
Tilsæt færdig pasta, og vend sammen.

Anret spaghetti i kødsauce i dybe tallerkener.
Top med finrevet ost [½ pakke, 2P].
Top med zucchini og basilikum.
Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

