Pasta er din bedste ven når klokken er meget, og børnene skriger efter mad. Vi hjælper gerne med denne lynopskrift på spaghetti vendt i en fantastisk sauce med cherrytomater, fløde, ost og vores egen krydderiblanding som vi kalder Hello Sunrise. Vi topper med basilikum, valnødder, soltørrede tomater og ricotta, og så er maden færdig.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
125 g
Cherrytomater
50 g
Soltørrede tomater
1 pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
1 pose
Basilikum
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder: Selleri)
100 g
Ricotta
(Indeholder: Mælk)
40 g
Valnødder
(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)
½ tsk
Sukker til sauce
½ tsk
Salt til sauce
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, opvarm en stor stegepande på middel varme.
Tilsæt madlavningsfløde, finrevet ost, Hello Sunrise, grøntsagsbouillon, Hvide Løjer & Urter, cherrytomater, hakkede tomater, sukker og salt, og lad simre i 4-5 min, eller indtil tyknet.
Imens, hak basilikum, valnødder og soltørrede tomater groft.
Tilsæt pasta til stegepanden, og vend sammen.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med basilikum, valnødder, soltørrede tomater og ricotta.