Er du klar til et smagseventyr? Vores Bowl med souvlaki-kofta af hakket svine- og kalvekød inviterer dig til at udforske middelhavssmage og pulserende krydderier, som giver dig et friskt pust fra hverdagen. Smag på både souvlaki-krydderi og vores egen krydderiblanding, Middelhavsdrøm, i denne forførende ret.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
85 g
Bulgur
(Indeholder: Hvede, Gluten)
1 stk
Gulerod
4 g
Middelhavsdrøm
1 stk
Rødløg
250 g
Hakket svine-/kalvekød
25 g
Rasp
(Indeholder: Gluten, Hvede)
4 g
Souvlaki-krydderi
1 stk
Agurk
50 g
Græsk ost
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Dild
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
25 g
Tahini
(Indeholder: Sesam)
2.5 dl
Vand til bulgur
1 stk
Æg til koftas
¼ tsk
Salt til koftas
¼ tsk
Salt til bulgur
½ spsk
Olie til salat
1 spsk
Vand til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Riv rødløg groft.
Bland hakket svine-/kalvekød, rødløg, souvlaki-krydderi, æg, rasp, salt og et nip peber i en stor skål.
Form fars til 8 cm lange koftaer (3 pr. person).
Riv gulerod groft.
Tilsæt bulgur, gulerod, Middelhavsdrøm og salt til gryden med kogende vand, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg koftaer i 2-3 min, eller indtil brunede.
Sænk til middel varme, og steg videre i 6-7 min, eller indtil gennemstegte.
VIGTIGT: Koftaerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Skær agurk i halve skiver.
Hak dild fint.
Bland agurk, græsk salatost, dild, olivenolie og et nip peber i en mellemstor skål.
Bland yoghurt, tahini, vand, salt og et nip peber i en lille skål.
Anret bulgur og salat i dybe tallerkener.
Top bulgur med koftaer.
Server med dressing.