Græsk bulgurbowl med souvlaki-kofta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græsk bulgurbowl med souvlaki-kofta

Græsk bulgurbowl med souvlaki-kofta

med agurke-dildsalat med græsk ost

Er du klar til et smagseventyr? Vores Bowl med souvlaki-kofta af hakket svine- og kalvekød inviterer dig til at udforske middelhavssmage og pulserende krydderier, som giver dig et friskt pust fra hverdagen. Smag på både souvlaki-krydderi og vores egen krydderiblanding, Middelhavsdrøm, i denne forførende ret.

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

85 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten)

1 stk

Gulerod

4 g

Middelhavsdrøm

1 stk

Rødløg

250 g

Hakket svine-/kalvekød

25 g

Rasp

(Indeholder: Gluten, Hvede)

4 g

Souvlaki-krydderi

1 stk

Agurk

50 g

Græsk ost

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Dild

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

25 g

Tahini

(Indeholder: Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

1 stk

Æg til koftas

¼ tsk

Salt til koftas

¼ tsk

Salt til bulgur

½ spsk

Olie til salat

1 spsk

Vand til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3048 kJ
Kalorier (kcal)728 kcal
Fedt36.9 g
Mættet fedt14.2 g
Kulhydrat51.6 g
Sukker7.4 g
Protein45 g
Salt6 g

Fremgangsmåde

Forbered koftaer
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Riv rødløg groft.

Bland hakket svine-/kalvekød, rødløg, souvlaki-krydderi, æg, rasp, salt og et nip peber i en stor skål.

Form fars til 8 cm lange koftaer (3 pr. person).

Kog bulgur
2

Riv gulerod groft.

Tilsæt bulgur, gulerod, Middelhavsdrøm og salt til gryden med kogende vand, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Steg koftaer
3

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg koftaer i 2-3 min, eller indtil brunede.

Sænk til middel varme, og steg videre i 6-7 min, eller indtil gennemstegte. 

VIGTIGT: Koftaerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav salat
4

Skær agurk i halve skiver.

Hak dild fint.

Bland agurk, græsk salatost, dild, olivenolie og et nip peber i en mellemstor skål.

Lav dressing
5

Bland yoghurt, tahini, vand, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
6

Anret bulgur og salat i dybe tallerkener.

Top bulgur med koftaer.

Server med dressing.