Sous vide andebryst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sous vide andebryst

Sous vide andebryst

med krydrede kartofler & granatæblesalat

Har du aldrig smagt kød tilberedt med sous vide-metoden? Du har måske hørt, at det tager lang tid? Ingen problemer, vi har allerede sørget for at aftenens andebryst er tilberedt sous vide, så du kan have aftenens festmåltid klar på under en time! Bagte kartofler får en spændende smag ved at blandes med Saha-Ras krydderier. Det sprøde andebryst ledsages af en indbydende og gudesmuk salat med granatæbler, radiser og rucola. Vi drypper cremet hvidløgsyoghurt over kødet, og det perfekt afbalancerede måltid er klar til at blive nydt!

Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

280 g

Andebryst, sous vide

½ stk

Granatæble

500 g

Kartofler

70 g

Rucola

4 g

Saha-Ras

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

½ stk

Hvidløgsfed

1 pose

Mynte

75 g

Radiser

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)301 kcal
Energi (kJ)1261 kJ
Fedt5.3 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat56.64 g
Sukker13.5 g
Protein8.61 g
Salt0.2 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 3 cm tern. Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Saha-Ras. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Forbered frugt & grønt
2

Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Skær radiser i tynde skiver. Hak mynte fint. Halver granatæble [1/2 stk, 2P], og bank med en træske over en skål, indtil kernerne falder ud. Skyl rucola under koldt vand* i et dørslag.

Steg andebryst
3

Placer andebryst med fedtsiden nedad i en kold stegepande.Tænd for blusset på middel varme, og steg i 10 min, eller indtil en del af fedtet er smeltet fra og skindet er sprødt. Vend andebryst, krydr med et nip salt* og peber*, og brun i 2-3 min. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvapapir.

Bland hvidløgsyoghurt
4

Bland yoghurt, hvidløg, citronskal og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Bland granatæblesalat
5

Bland rucola, granatæble (gem lidt til anretning), radiser, en smule olivenolie*, et skvæt citronsaft og et nip salt* og peber* i en stor skål. Skær andebryst i tynde skiver. 

Server
6

Anret andebryst, kartofler og granatæblesalat på tallerkener. Drys med mynte og resterende granatæble. Dryp hvidløgsyoghurt.