
Alt som er cremet kan vi godt lide! Vi gør det nemt i dag med færdigrøget laks, som vi vender med stegt hvidløg, zucchini og tomater i en forførende cremet sauce med æggeblomme, fløde og ost. Vi blander derefter den vidunderligt cremede laksesauce med spaghetti! Hvis der skulle blive rester, smager det også fantastisk koldt dagen efter!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Zucchini
1 stk
Citrusfrugt
2 stk
Tomat
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
10 g
Græskarkerner
(Kan indeholde spor af: Spelt, Rug, Hvede, Sesam, Kamut, Byg, Jordnødder, Havre, Nøtter, Gluten)
100 g
Koldrøget laks
(Indeholder: Fisk)
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Dild
180 g
Spaghetti
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
½ dl
Gemt pastavand
2 stk
Æg til sauce
1 spsk
Olie til stegning
½ tsk
Salt til grøntsager

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Imens, hak dild og hvidløg fint.
Skær tomat og zucchini i 2 cm tern.
Skær citron i både.
Hak laks groft.

Adskil æggeblommen og hviden, og kom i hver sin mellemstore skål.
Pisk madlavningsfløde, finrevet ost, grøntsagsbouillon og et nip peber i skålen med æggeblomme.
TIP: Æggeblomme gør saucen tyk og cremet.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på mellemhøj varme.
Steg zucchini med salt i 2-3 min.
Tilsæt hvidløg og tomat, og steg videre i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Sænk varmen på stegepanden til middel, når pastaen er færdig.
Tilsæt pasta, pastavand, æggeblanding, laks og et skvæt citronsaft til stegepanden. Vend forsigtigt sammen, så laksen ikke går i stykker, men pasta er dækket af sauce, ca. 2 min.
TIP: Hvis stegepanden er for lille, kan du vende det hele sammen i gryden. - Tilsæt et skvæt vand, hvis retten ser tør ud.

Anret pasta på tallerkener.
Top med dild, græskarkerner og et nip peber.

