Sej i cremet tomatsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sej i cremet tomatsauce

Sej i cremet tomatsauce

med ovnbagte kartofler & porre

Denne uges fiskeret kommer til at blive en favorit for hele familien. Superlækker sej i cremet tomatsauce med hvidløg, skalotteløg og porre. Sprøde, ovnbagte kartofler passer perfekt til.

Tags:
Under 650 kcal
Allergener:
Mælk
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Tomat

1 pose

Bredbladet persille

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

4 g

Grøntsagsbouillon

20 g

Finrevet ost

1 stk

Porre

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)488 kcal
Energi (kJ)2044 kJ
Fedt16.61 g
Mættet fedt9.9 g
Kulhydrat54.49 g
Sukker11.8 g
Protein30.92 g
Salt2 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Forbered grøntsager
2

Hak hvidløg og skalotteløg fint. Skær porre i tynde, halve skiver. Skær tomat i 1 cm tern. Hak persille fint.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Svits hvidløg og skalotteløg i 2 min. Tilsæt porre, og steg i 3-4 min. Tilsæt tomat, og steg i yderligere 1-2 min.

Lav sauce
4

Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, halvdelen af revet ost og halvdelen af persille, og lad simre i 2-3 min. Krydr med salt* og peber*.

Tilbered fisk
5

Læg fisk i saucen. Lad simre på på middel/lav varme i 4 min. Vend fisken, og lad simre i yderligere 4 min. VIGTIGT: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret fisk i tomatsauce i dybe tallerkener. Top med kartofler og porre. Drys med persille og resterende revet ost.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image