
Sej i cremet tomatsauce
med ovnbagte kartofler & porre
Denne uges fiskeret kommer til at blive en favorit for hele familien. Superlækker sej i cremet tomatsauce med hvidløg, skalotteløg og porre. Sprøde, ovnbagte kartofler passer perfekt til.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
500 g
Kartofler
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Tomat
1 pose
Bredbladet persille
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
250 g
Sej
(Indeholder Fisk)
4 g
Grøntsagsbouillon
20 g
Finrevet ost
1 stk
Porre
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.
Hak hvidløg og skalotteløg fint. Skær porre i tynde, halve skiver. Skær tomat i 1 cm tern. Hak persille fint.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Svits hvidløg og skalotteløg i 2 min. Tilsæt porre, og steg i 3-4 min. Tilsæt tomat, og steg i yderligere 1-2 min.
Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, halvdelen af revet ost og halvdelen af persille, og lad simre i 2-3 min. Krydr med salt* og peber*.
Læg fisk i saucen. Lad simre på på middel/lav varme i 4 min. Vend fisken, og lad simre i yderligere 4 min. VIGTIGT: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Anret fisk i tomatsauce i dybe tallerkener. Top med kartofler og porre. Drys med persille og resterende revet ost.