Byd familien på gyldenstegte schnitzler lavet fra bunden til middag i aften. Alt i alt er dette en hurtig og let ret, hvor de sprøde panerede svinekoteletter kombineres med en forfriskende radisesalat og cremet nordisk salsa verde med persille, solsikkekerner og citronsaft.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Græsk salatost
(Indeholdermælk)30 g
Svineschnitzel
125 g
Panko
(Indeholdergluten)½ stk
Radiser
½ stk
Hvidløgsfed
1 stk
Citron, økologisk
20 g
Hjertesalat
1 pose
Solsikkefrø
1 stk
Bredbladet persille
2 spsk
Æg* (trin 4)
Olivenolie* (trin 2)
Riv citronskal [½ stk, 2P], og skær citron i både. Hak persille og hvidløg [½ stk, 2P] fint.
Bland citronskal, persille, hvidløg, solsikkefrø, et skvæt citronsaft og olivenolie* [2 spsk | 4 spsk] i en skål. Stil til side.
Bræk hjertesalat i store stykker. Skær radiser i kvarte. Fordel på en tallerken, og top med smuldret salatost. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med salt* og peber*.
Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken. Hæld panko i en anden dyb tallerken. Vend svinekød i æg og derefter i panko. Stil til side på en tallerken. TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg schnitzler i 2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. Stil til side på en ren tallerken med køkkenrulle. VIGTIGT: Schnitzlerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Anret schnitzler med radisesalat på tallerkener. Dryp med salsa verde.