HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSchnitzel
topBanner
Schnitzel

Schnitzel

med radisesalat & nordisk salsa verde

Byd familien på gyldenstegte schnitzler lavet fra bunden til middag i aften. Alt i alt er dette en hurtig og let ret, hvor de sprøde panerede svinekoteletter kombineres med en forfriskende radisesalat og cremet nordisk salsa verde med persille, solsikkekerner og citronsaft.

Tags:HurtigUnder 650 kcal
Allergener:mælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

30 g

Svineschnitzel

125 g

Panko

(Indeholdergluten)

½ stk

Radiser

½ stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron, økologisk

20 g

Hjertesalat

1 pose

Solsikkefrø

1 stk

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Æg* (trin 4)

Olivenolie* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2096.8743 kJ
Kalorier (kcal)501.165 kcal
Fedt30.091 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat17.5508 g
Sukker4.8 g
Protein38.813 g
Salt1.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Riv citronskal [½ stk, 2P], og skær citron i både. Hak persille og hvidløg [½ stk, 2P] fint.

2

Bland citronskal, persille, hvidløg, solsikkefrø, et skvæt citronsaft og olivenolie* [2 spsk | 4 spsk] i en skål. Stil til side.

3

Bræk hjertesalat i store stykker. Skær radiser i kvarte. Fordel på en tallerken, og top med smuldret salatost. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med salt* og peber*.

4

Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken. Hæld panko i en anden dyb tallerken. Vend svinekød i æg og derefter i panko. Stil til side på en tallerken. TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg schnitzler i 2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. Stil til side på en ren tallerken med køkkenrulle. VIGTIGT: Schnitzlerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

6

Anret schnitzler med radisesalat på tallerkener. Dryp med salsa verde.