topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Schnitzel

Schnitzel

med radisesalat & nordisk salsa verde

Byd familien på gyldenstegte schnitzler lavet fra bunden til middag i aften. Alt i alt er dette en hurtig og let ret, hvor de sprøde panerede svinekoteletter kombineres med en forfriskende radisesalat og cremet nordisk salsa verde med persille, solsikkekerner og citronsaft.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Græsk salatost

300 g

Svineschnitzel

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Radiser

½ stk

Hvidløgsfed

½ stk

Citron, økologisk

1 stk

Salat

20 g

Solsikkefrø

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 4)

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)509 kcal
Energi (kJ)2128 kJ
Fedt30.4 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat17.3 g
Sukker4.8 g
Protein39.8 g
Salt1.1 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Riv citronskal [½ stk, 2P], og skær citron i både. Hak persille og hvidløg [½ stk, 2P] fint.

Bland salsa verde
2

Bland citronskal, persille, hvidløg, solsikkefrø, et skvæt citronsaft og olivenolie* [2 spsk | 4 spsk] i en skål. Stil til side.

Lav radisesalat
3

Bræk hjertesalat i store stykker. Skær radiser i kvarte. Fordel på en tallerken, og top med smuldret salatost. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med salt* og peber*.

Paner svinekød
4

Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken. Hæld panko i en anden dyb tallerken. Vend svinekød i æg og derefter i panko. Stil til side på en tallerken. TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg schnitzel
5

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg schnitzler i 2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. Stil til side på en ren tallerken med køkkenrulle. VIGTIGT: Schnitzlerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret schnitzler med radisesalat på tallerkener. Dryp med salsa verde.