HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSaftig Steak
topBanner
Saftig steak

Saftig steak

med ovnbagt græskarsalat og sprøde hvidløgsbrød

Premium

I aften kan I se frem til et rigtigt festmåltid! Vi starter med at ovnbage græskar og rødløg, som vi derefter blander med salat og balsamico, og topper ricotta. Vi laver også sprøde hvidløgsbrød med persille. Hovedrollen i aften har bøffen, som steges til perfektion, og som serveres med lækkert grønt persillesmør, der gør kødet ekstra saftigt. Så kan festen starte!

Allergener:glutensulfittermælknødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

½ stk

Butternutsquash

1 stk

Rødløg

4 g

Middelhavsdrøm

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Stenovnsbagt baguette

(IndeholderglutenKan indeholdesesam)

300 g

Angus Striploin

60 g

Blandet salat

7.5 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

50 g

Ricotta

(Indeholdermælk)

1 pose

Basilikum

20 g

Græskarkerner

(IndeholdernødderKan indeholdesesam, jordnødder)

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)783 kcal
Energi (kJ)3278 kJ
Fedt45.02 g
Mættet fedt20.8 g
Kulhydrat50.89 g
Sukker6.7 g
Protein43.23 g
Salt1.3 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag smør* ud af køleskabet. Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

2

Skær rødløg i 2 cm både. Skræl butternutsquash [1/2 stk, 2P], del på midten, og skær ½ cm både. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med Middelhavsdrøm og et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre og gyldne.

3

Hak persille fint. Pres eller hak hvidløg fint. Bland hvidløg, smør* [2 tsk | 4 tsk] og persille i en lille skål. Halver brød på langs og på midten, og placer på en anden bageplade med bagepapir. Smør med 2/3 af hvidløgssmør, og krydr med et nip salt*. Bag i 6-8 min eller indtil sprøde. Stil resterende hvidløgssmør i køleskabet.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir indtil servering. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. 

5

Bland salat med balsamico [½ pakke, 2P], græskarkerner og færdigbagt butternutsquash og rødløg. Hak basilikum fint. Krydr bøffer med et nip peber*, og skær i tynde skiver.

6

Anret bøffer, hvidløgsbrød, og salat på tallerkener. Top salat med ricotta. Drys med basilikum. Top bøffer med resterende hvidløgssmør.