'Saag Paneer'-inspireret grillost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
'Saag Paneer'-inspireret grillost

'Saag Paneer'-inspireret grillost

med basmatiris og sprøde hvidløgspitabrød

Har du aldrig hørt om Saag Paneer? Det er en vidunderlig indisk gryderet med spinat og ost. I vores version får de selskab af løg, tomater, fløde og chili og skønne krydderier. Vi serverer vores krydrede Saag Paneer med luftige basmatiris og sprøde hvidløgspitabrød.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Stærk
Allergener:
Mælk
Selleri
Æg
Sennep
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

1 stk

Tomat

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

4 g

Curry-On

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

2 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

½ g

Chiliflager

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Pitabrød

(Indeholder Hvede, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Smør (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

½ tsk

Sukker (trin 5)

1 dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4083 kJ
Kalorier (kcal)976 kcal
Fedt52.4 g
Mættet fedt34.8 g
Kulhydrat89.8 g
Sukker11.8 g
Protein36.7 g
Salt6.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Forvarm ovnen til 220ºC/200ºC (varmluft).

Tag smør ud af køleskabet.

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg grillost
2

Skær grillost i 2 cm tern.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg grillost i 6-7 min, eller indtil gylden. 

Overfør til en tallerken.

Forbered grøntsager
3

Imens, hak tomat og løg fint. 

Pres eller hak hvidløg fint.

Skyl spinat.

Lav hvidløgspitabrød
4

Bland hvidløg, smør [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en lille skål.

Fordel pitabrød [1/2 pakke, 2P] på en bageplade med bagepapir, og smør med hvidløgssmør.

Bag i ovnen i 3-4 min, eller indtil sprøde.

Tag ud af ovnen, og halver.

Lav saag paneer
5

Imens, opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.

Steg løg, Curry-on og Ginger Ninja i 1-2 min, eller indtil næsten bløde. Sænk til middel varme, og tilsæt tomat, vand [1 dl | 2 dl], madlavningsfløde, grøntsagsbouillon [1/2 pakke, 2P], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og chiliflager [1/2 pakke, 2P].

Riv spinat, tilsæt til stegepanden sammen med grillost, og lad simre i 2-3 min, eller indtil spinaten er faldet sammen.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med saag paneer.

Server med hvidløgspitabrød.