Røget laks og dildkartofler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Røget laks og dildkartofler

Røget laks og dildkartofler

med crème fraiche og syltede skalotteløg

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Laks, kartofler og dild er en vindende trio. I aften koger vi kartofler, og blander dem med crème fraiche og dild. Samtidigt sylter vi skalotteløg med citron, og blander dem derefter med agurk, radiser, salat og olivenolie. Vi topper med røget laks, og så er maden færdig.

Tags:
Under 650 kcal
Hvedefri
Klimavenlig
Allergener:
Fisk
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder Fisk)

500 g

Kartofler

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Agurk

1 pose

Dild

60 g

Blandet salat

½ stk

Citron

75 g

Radiser

1 stk

Skalotteløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2234 kJ
Kalorier (kcal)534 kcal
Fedt28.1 g
Mættet fedt10 g
Kulhydrat52.6 g
Sukker8.2 g
Protein19.8 g
Salt3 g

Redskaber

Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. 

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. 

Stil til side med låg på.

Sylt skalotteløg
2

Imens, skær skalotteløg i tynde skiver.

Halver citron [1/2 stk, 2P].

Bland salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og citronsaft [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål. 

Vend skalotteløg i skålen, og stil til side.

Forbered grøntsager
3

Skær radiser i tynde skiver.

Skær agurk i tynde, halve skiver.

Hak dild groft.

Skyl salat.

Lav salat
4

Vend agurk, radiser, salat og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i skålen med skalotteløg.

Lav dildkartofler
5

Vend crème fraiche, dild, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i gryden med til kogte kartofler lige inden servering.

Server
6

Anret dildkartofler og salat i dybe tallerkener.

Top med røget laks.