Ovnstegte forårsasparges
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Ovnstegte forårsasparges

Delevenlig ret | med estragoncreme og pinjekerner

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusiv opskriftskort med 4 trin. Byd foråret velkommen med denne skønne forret, som også er et lækkert tilbehør, med grønne asparges! Vi bager vores forårsasparges møre i ovnen, og server dem på en creme af pisket mayonnaise og smeltet smør, tilsmagt med citronsaft og estragon. Top med ristede pinjekerner for ekstra forårsfornemmelser.

Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

1 stk

Estragon

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

2 pakke

Asparges, grøn

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Sukker til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

2 spsk

Smør til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1489 kJ
Kalorier (kcal)356 kcal
Fedt33.1 g
Mættet fedt10.3 g
Kulhydrat10.9 g
Sukker4.4 g
Protein5 g
Salt2.4 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Skær 2 cm af ender på asparges, og halver på langs.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil møre.

Rist pinjekerner
2

Halver citron.

Hak estragon groft.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne. Overfør til en lille skål.

Smelt smør i samme stegepande på middelhøj varme.

3

Imens, pisk mayonnaise, sukker og et lille skvæt citronsaft sammen i en lille skål.

Pisk smeltet smør i lidt ad gangen, indtil det får en cremet konsistens.

Tilsæt estragon og salt, og vend sammen.

TIP: Hvis sauce er for tyk, kan du fortynde den lidt ved at piske 1 spsk varmt vand langsomt i.

4

Anret estragoncreme i bunden af et serveringsfad, og top med asparges.

Drys med pinjekerner.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image