Skip to main content
Ovnstegte forårsasparges
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnstegte forårsasparges

Ovnstegte forårsasparges

Delevenlig ret | med estragoncreme og pinjekerner

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusiv opskriftskort med 4 trin. Byd foråret velkommen med denne skønne forret, som også er et lækkert tilbehør! Vi bager vores forårsasparges møre i ovnen, og serverer dem på en creme af pisket mayonnaise og smeltet smør, tilsmagt med citronsaft og estragon. Top med ristede pinjekerner for ekstra forårsfornemmelser.

Allergener:
Egg
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

1 stk

Estragon

50 g

Mayonnaise

10 g

Pinjekerner

2 pakke

Asparges, grøn

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

2 spsk

Smør til sauce

¼ tsk

Sukker til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1489 kJ
Kalorier (kcal)356 kcal
Fedt33.1 g
Mættet fedt10.3 g
Kulhydrat10.9 g
Sukker4.4 g
Kostfibre4.7 g
Protein5 g
Salt2.4 g

Fremgangsmåde

Bag asparges
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Skær 2 cm af ender på asparges, og halver på langs.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil møre.

Rist pinjekerner
2

Halver citron.

Hak estragon groft.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne. Overfør til en lille skål.

Smelt smør i samme stegepande på middelhøj varme.

Lav estragoncreme
3

Imens, pisk mayonnaise, sukker og et lille skvæt citronsaft sammen i en lille skål.

Pisk smeltet smør i lidt ad gangen, indtil det får en cremet konsistens.

Tilsæt estragon og salt, og vend sammen.

TIP: Hvis saucen er for tyk, kan du fortynde den ved at piske 1 spsk varmt vand langsomt i.

Server
4

Anret estragoncreme i bunden af et serveringsfad, og top med asparges.

Drys med pinjekerner.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image