Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusiv opskriftskort med 4 trin. Byd foråret velkommen med denne skønne forret, som også er et lækkert tilbehør! Vi bager vores forårsasparges møre i ovnen, og serverer dem på en creme af pisket mayonnaise og smeltet smør, tilsmagt med citronsaft og estragon. Top med ristede pinjekerner for ekstra forårsfornemmelser.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citron
1 stk
Estragon
50 g
Mayonnaise
10 g
Pinjekerner
2 pakke
Asparges, grøn
¼ tsk
Salt til grøntsager
2 spsk
Smør til sauce
¼ tsk
Sukker til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær 2 cm af ender på asparges, og halver på langs.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil møre.
Halver citron.
Hak estragon groft.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne. Overfør til en lille skål.
Smelt smør i samme stegepande på middelhøj varme.
Imens, pisk mayonnaise, sukker og et lille skvæt citronsaft sammen i en lille skål.
Pisk smeltet smør i lidt ad gangen, indtil det får en cremet konsistens.
Tilsæt estragon og salt, og vend sammen.
TIP: Hvis saucen er for tyk, kan du fortynde den ved at piske 1 spsk varmt vand langsomt i.
Anret estragoncreme i bunden af et serveringsfad, og top med asparges.
Drys med pinjekerner.