
Ristaffel
med bønnekarry, ananas & peanuts
Her får du en vegetarisk ristaffel med karry, lavet med kidneybønner. Det lækre tilbehør byder på en perfekt kombination af sød frugt, sprøde grøntsager og salte peanuts.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
4 g
Goan xacuti
4 g
Curry-on
stk
Agurk
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder Sennep)
150 g
Jasminris
200 ml
Kokosmælk
1 stk
Agurk, piccolo
20 g
Peanuts
½ stk
Løg
50 g
Ananas
1 stk
Rød peberfrugt
1 pakke
Kidneybønner
Ikke inkluderet i din måltidskasse
3 dl
Vand
Fremgangsmåde
Bring vand* (se ingrediensliste) i kog i en gryde. Tilsæt ris og et nip salt*, og rør rundt. Kog på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. TIP: Fjern ikke låget.
Hak løg [½ stk, 2 pers.] fint. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt løg, Curry-on, goan xacuti, og steg i 2 min. Tilsæt karrypasta og kokosmælk. Lad simre i 10 min.
Skær agurk, peberfrugt i 1 cm tern. Fjern skræl fra ananas, og skær i 1 cm tern.
Tilsæt kidneybønner og sojasauce til karryen, og lad simre i 1-2 min.
Anret ris og karry i dybe tallerkener. Top med agurk, peberfrugt, ananas og peanuts.