topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ristaffel

Ristaffel

med bønnekarry, ananas & peanuts

Her får du en vegetarisk ristaffel med karry, lavet med kidneybønner. Det lækre tilbehør byder på en perfekt kombination af sød frugt, sprøde grøntsager og salte peanuts.

Tags:
Vegetarisk
Let at lave
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Goan Xacuti

4 g

Curry-on

stk

Agurk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

150 g

Jasminris

200 ml

Kokosmælk

1 stk

Agurk, piccolo

20 g

Peanuts

½ stk

Løg

50 g

Ananas

1 stk

Rød peberfrugt

1 pakke

Kidneybønner

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)565 kcal
Energi (kJ)2364 kJ
Fedt19.74 g
Mættet fedt16.3 g
Kulhydrat75.36 g
Sukker3.7 g
Protein14.44 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* (se ingrediensliste) i kog i en gryde. Tilsæt ris og et nip salt*, og rør rundt. Kog på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. TIP: Fjern ikke låget.

Forbered råvarer
2

Hak løg [½ stk, 2 pers.] fint. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si.

Lav karry
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt løg, Curry-on, goan xacuti, og steg i 2 min. Tilsæt karrypasta og kokosmælk. Lad simre i 10 min.

Hak grøntsager
4

Skær agurk, peberfrugt i 1 cm tern. Fjern skræl fra ananas, og skær i 1 cm tern. 

Tilsæt bønner
5

Tilsæt kidneybønner og sojasauce til karryen, og lad simre i 1-2 min.

Server
6

Anret ris og karry i dybe tallerkener. Top med agurk, peberfrugt, ananas og peanuts.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image