
Her får du en vegetarisk ristaffel med karry, lavet med kidneybønner. Det lækre tilbehør byder på en perfekt kombination af sød frugt, sprøde grøntsager og salte peanuts.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
4 g
Goan Xacuti
4 g
Curry-On
stk
Agurk
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder: Sennep)
150 g
Jasminris
200 ml
Kokosmælk
1 stk
Agurk, piccolo
20 g
Peanuts
½ stk
Løg
50 g
Ananas
1 stk
Rød peberfrugt
1 pakke
Kidneybønner
3 dl
Vand

Bring vand* (se ingrediensliste) i kog i en gryde. Tilsæt ris og et nip salt*, og rør rundt. Kog på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. TIP: Fjern ikke låget.

Hak løg [½ stk, 2 pers.] fint. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt løg, Curry-on, goan xacuti, og steg i 2 min. Tilsæt karrypasta og kokosmælk. Lad simre i 10 min.

Skær agurk, peberfrugt i 1 cm tern. Fjern skræl fra ananas, og skær i 1 cm tern.

Tilsæt kidneybønner og sojasauce til karryen, og lad simre i 1-2 min.

Anret ris og karry i dybe tallerkener. Top med agurk, peberfrugt, ananas og peanuts.