HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRistaffel
topBanner
Ristaffel

Ristaffel

med bønnekarry, ananas & peanuts

Her får du en vegetarisk ristaffel med karry, lavet med kidneybønner. Det lækre tilbehør byder på en perfekt kombination af sød frugt, sprøde grøntsager og salte peanuts.

Tags:VegetariskLet at lave
Allergener:glutensojasennepjordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Goan xacuti

4 g

Curry-on

25 ml

Agurk

20 g

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

150 g

Gul karrypasta

(Indeholdersennep)

200

Jasminris

20 g

Kokosmælk

1 pakke

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

3 dl

Løg

Ananas

Rød peberfrugt

Kidneybønner

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2627.803 kJ
Kalorier (kcal)628.06 kcal
Fedt24.905 g
Mættet fedt17 g
Kulhydrat76.65 g
Sukker4.2 g
Protein16.956 g
Salt3.3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* (se ingrediensliste) i kog i en gryde. Tilsæt ris og et nip salt*, og rør rundt. Kog på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. TIP: Fjern ikke låget.

2

Hak løg [½ stk, 2 pers.] fint. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt løg, Curry-on, goan xacuti, og steg i 2 min. Tilsæt karrypasta og kokosmælk. Lad simre i 10 min.

4

Skær agurk, peberfrugt i 1 cm tern. Fjern skræl fra ananas, og skær i 1 cm tern. 

5

Tilsæt kidneybønner og sojasauce til karryen, og lad simre i 1-2 min.

6

Anret ris og karry i dybe tallerkener. Top med agurk, peberfrugt, ananas og peanuts.