topBanner
Ristaffel

Ristaffel

med bønnekarry, ananas & peanuts

Her får du en vegetarisk ristaffel med karry, lavet med kidneybønner. Det lækre tilbehør byder på en perfekt kombination af sød frugt, sprøde grøntsager og salte peanuts.

Tags:VegetariskLynret
Allergener:sennepglutensojajordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Jasminris

½ stk

Løg

1 pakke

Kidneybønner

1 dåse

Kokosmælk

20 g

Gul karrypasta

(Indeholdersennep)

4 g

Goan xacuti

4 g

Curry-on

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Agurk

50 g

Ananas

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2870 kJ
Kalorier (kcal)686 kcal
Fedt25 g
Mættet fedt17 g
Kulhydrat86 g
Sukker14 g
Protein22 g
Salt3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* (se ingrediensliste) i kog i en gryde.

Tilsæt ris og et nip salt*, og rør rundt. Kog på lav varme i 12 min.

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget.

2

Hak løg [½ stk, 2 pers.] fint.

Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt løg, Curry-on, goan xacuti, og steg i 2 min.

Tilsæt karrypasta og kokosmælk. Lad simre i 10 min.

4

Skær agurk, peberfrugt i 1 cm tern.

Fjern skræl fra ananas, og skær i 1 cm tern.

5

Tilsæt kidneybønner og sojasauce til karryen, og lad simre i 1-2 min.

6

Anret ris og karry i dybe tallerkener.

Top med agurk, peberfrugt, ananas og peanuts.