Her får du en vegetarisk ristaffel med karry, lavet med kidneybønner. Det lækre tilbehør byder på en perfekt kombination af sød frugt, sprøde grøntsager og salte peanuts.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Goan xacuti
4 g
Curry-on
25 ml
Agurk
20 g
Sojasauce
(Indeholdergluten, soja)150 g
Gul karrypasta
(Indeholdersennep)200
Jasminris
20 g
Kokosmælk
1 pakke
Peanuts
(Indeholderjordnødder)3 dl
Løg
Ananas
Rød peberfrugt
Kidneybønner
Vand*
Bring vand* (se ingrediensliste) i kog i en gryde. Tilsæt ris og et nip salt*, og rør rundt. Kog på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. TIP: Fjern ikke låget.
Hak løg [½ stk, 2 pers.] fint. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt løg, Curry-on, goan xacuti, og steg i 2 min. Tilsæt karrypasta og kokosmælk. Lad simre i 10 min.
Skær agurk, peberfrugt i 1 cm tern. Fjern skræl fra ananas, og skær i 1 cm tern.
Tilsæt kidneybønner og sojasauce til karryen, og lad simre i 1-2 min.
Anret ris og karry i dybe tallerkener. Top med agurk, peberfrugt, ananas og peanuts.