HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRejepasta
topBanner
Rejepasta

Rejepasta

med zucchini, lagret ost og basilikum

Er I en familie, der elsker pasta? Så er det måske på tide at prøve en ny pastaopskrift! Det hjælper vi med i aften, når vi laver en skøn rejepasta. Vi koger spaghetti, som vi blander med stegte rejer, zucchini og peberfrugter. Retten får en spændende smag fra vores færdige krydderiblanding, Middelhavsdrøm, og bliver lækkert cremet af fløde og ost. Så er maden klar!

Tags:HurtigLet at laveBørnevenlig
Allergener:glutensojakrebsdyrsulfittermælkægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Kyllingebouillon

110 g

Zucchini

200 ml

Madlavningsfløde

270 g

Spaghetti

(Indeholdergluten, soja)

4 g

Middelhavsdrøm

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rød peberfrugt

150 g

Rejer

(Indeholderkrebsdyr, sulfitter)

1 stk

Citron, økologisk

1 pose

Basilikum

1 stk

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

4 g

Løg

1 tsk

Jorden Rundt

(Indeholderæg, sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Salt* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3382.7219 kJ
Kalorier (kcal)808.4899 kcal
Fedt19.475 g
Mættet fedt10.9 g
Kulhydrat112.6586 g
Sukker19.8 g
Protein37.867 g
Salt4.7 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1dl], og hæld resten fra. Vend pasta med en smule olivenolie* i gryden. TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er gennemkogt, men stadigvæk har en smule bid.

2

Pres eller hak hvidløg fint. Hak løg fint. Riv zucchini [1/2 stk, 2P] groft. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Riv citronskal, og skær citron i både. Hak rejer groft.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hvidløg og løg i 1-2 min. Tilsæt Jorden Rundt, Middelhavsdrøm, peberfrugt og zucchini, og steg videre i 2 min.

4

Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, citronskal, citronsaft [1 spsk | 2 spsk], et skvæt pastavand og rejer, og lad simre i 2-3 min, eller indtil rejerne er gennemstegt. 

5

Hak basilikum fint. Tilsæt pasta til panden, og vend sammen. Krydr med salt* [1 tsk | 2 tsk] og et stort nip peber*. TIP: Tilsæt et skvæt pastavand, hvis saucen er for tyk.

6

Anret rejepasta i dybe tallerkener. Top med revet ost og basilikum. Server med resterende citronbåde.