Ras el hanout-krydret svinekød
med fyldig couscoussalat og frisk dildyoghurt
I aften går den kulinariske rejse til Marokko. Ras el hanout er en velkendt marokkansk krydderiblanding, vi kalder vores egen variant for Saha-Ras. Vi marinerer svinekød, og steger det derefter til perfektion. Skønt tilbehør er en fyldig couscoussalat med gulerod, spinat og tomat, og en kølende, frisk dildyoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
4 g
Kyllingebouillon
100 g
Fuldkornscouscous
2 stk
Gulerod
2 stk
Tomat
1 pose
Dild
1 stk
Citron, økologisk
4 g
Saha-Ras
300 g
Svineschnitzel
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
2 spsk
Olivenolie (trin 2)
2.5 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Sukker (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 1)
Fremgangsmåde
Bring vand* [2,5 dl | 5 dl], salt* [¼ tsk | ½ tsk] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt couscous, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet. Rør rundt med en gaffel.
Skær tomat i 2 cm tern. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær citron i både. Hak dild fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Vend svinekød med olivenolie* [2 spsk | 4 spsk], Saha-Ras, sukker* [¼ tsk | ½ tsk] og et nip salt* og peber* i en skål.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Tilsæt svinekød (inklusive marinade), og steg i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
Bland yoghurt, dild og et nip salt* og peber* i en lille skål.
Bland couscous, gulerod, spinat, tomat, et stort skvæt citronsaft, et stort nip salt* og peber* og eventuelt en smule olivenolie* i en stor skål. Skær svinekød i tynde skiver.
Anret couscoussalat og svinekød i dybe tallerkener. Top en klat dildyoghurt. Server med resterende citronbåde.