HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRas El Hanout Krydret Svinekød
topBanner
Ras el hanout-krydret svinekød

Ras el hanout-krydret svinekød

med fyldig couscoussalat og frisk dildyoghurt

I aften går den kulinariske rejse til Marokko. Ras el hanout er en velkendt marokkansk krydderiblanding, vi kalder vores egen variant for Saha-Ras. Vi marinerer svinekød, og steger det derefter til perfektion. Skønt tilbehør er en fyldig couscoussalat med gulerod, spinat og tomat, og en kølende, frisk dildyoghurt.

Tags:Under 650 kcalHurtig
Allergener:glutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Kyllingebouillon

100 g

Fuldkornscouscous

(Indeholdergluten)

2 stk

Gulerod

2 stk

Tomat

1 pose

Dild

1 stk

Citron, økologisk

4 g

Saha-Ras

300 g

Svineschnitzel

75 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

2.5 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Sukker (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)639 kcal
Energi (kJ)2675 kJ
Fedt27.57 g
Mættet fedt7.5 g
Kulhydrat51.26 g
Sukker15.5 g
Protein42.14 g
Salt2.7 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [2,5 dl | 5 dl], salt* [¼ tsk | ½ tsk] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt couscous, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet. Rør rundt med en gaffel.

2

Skær tomat i 2 cm tern. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær citron i både. Hak dild fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Vend svinekød med olivenolie* [2 spsk | 4 spsk], Saha-Ras, sukker* [¼ tsk | ½ tsk] og et nip salt* og peber* i en skål.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Tilsæt svinekød (inklusive marinade), og steg i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt. 

4

Bland yoghurt, dild og et nip salt* og peber* i en lille skål.

5

Bland couscous, gulerod, spinat, tomat, et stort skvæt citronsaft, et stort nip salt* og peber* og eventuelt en smule olivenolie* i en stor skål. Skær svinekød i tynde skiver.

6

Anret couscoussalat og svinekød i dybe tallerkener. Top en klat dildyoghurt. Server med resterende citronbåde.