Ras el hanout-krydret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ras el hanout-krydret svinekød

Ras el hanout-krydret svinekød

med fyldig couscoussalat og frisk dildyoghurt

I aften går den kulinariske rejse til Marokko. Ras el hanout er en velkendt marokkansk krydderiblanding, vi kalder vores egen variant for Saha-Ras. Vi marinerer svinekød, og steger det derefter til perfektion. Skønt tilbehør er en fyldig couscoussalat med gulerod, spinat og tomat, og en kølende, frisk dildyoghurt.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Kyllingebouillon

100 g

Fuldkornscouscous

2 stk

Gulerod

2 stk

Tomat

1 pose

Dild

1 stk

Citron, økologisk

4 g

Saha-Ras

300 g

Svineschnitzel

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

2.5 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Sukker (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)639 kcal
Energi (kJ)2675 kJ
Fedt27.57 g
Mættet fedt7.5 g
Kulhydrat51.26 g
Sukker15.5 g
Protein41.69 g
Salt2.7 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog couscous
1

Bring vand* [2,5 dl | 5 dl], salt* [¼ tsk | ½ tsk] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt couscous, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet. Rør rundt med en gaffel.

Mariner svinekød
2

Skær tomat i 2 cm tern. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær citron i både. Hak dild fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Vend svinekød med olivenolie* [2 spsk | 4 spsk], Saha-Ras, sukker* [¼ tsk | ½ tsk] og et nip salt* og peber* i en skål.

Steg kød
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Tilsæt svinekød (inklusive marinade), og steg i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt. 

Bland dildyoghurt
4

Bland yoghurt, dild og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Bland couscoussalat
5

Bland couscous, gulerod, spinat, tomat, et stort skvæt citronsaft, et stort nip salt* og peber* og eventuelt en smule olivenolie* i en stor skål. Skær svinekød i tynde skiver.

Server
6

Anret couscoussalat og svinekød i dybe tallerkener. Top en klat dildyoghurt. Server med resterende citronbåde.