HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconQuesadillas
topBanner
Quesadillas

Quesadillas

med sorte bønner, mozzarella & salsa

Superskønne quesadillas med masser af velsmagende ingredienser. Fordelen med quesadillas er, at man kan vælge hvad der skal være i dem, så hvis der skulle være nogle ingredienser som ikke lokker, ,så er det nemt at lade være med at bruge dem i en eller flere quesadillas. Server med en henrivende tomatsalsa og en syrlig limefraiche.

Tags:HurtigVegetarisk
Allergener:glutenmælksulfittersennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholdergluten)

100 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

1 pakke

Sorte bønner

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 stk

Tomat

60 g

BBQ-sauce

(Indeholdersulfitter, sennep)

10 g

Sriracha

1 stk

Gul peberfrugt

1 stk

Forårsløg

1 stk

Lime, økologisk

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)672.89 kcal
Energi (kJ)2815.3716 kJ
Fedt21.44 g
Mættet fedt9.5 g
Kulhydrat83.924 g
Sukker11.3 g
Protein31.616 g
Salt3.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skyl bønner under koldt vand* i en si. Mos bønner med en gaffel i en skål. Tilsæt BBQ-sauce og sriracha [½ pakke, 2 pers.], og rør rundt. TIP: Hvis du ikke er til stærk mad, kan du nøjes med halvdelen af srirachaen.

2

Snit forårsløg fint. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Skær tomat i 1 cm tern. Bland forårsløg, peberfrugt, tomat og en smule olivenolie* i en skål. Smag til med salt* og peber*.

3

Riv limeskal, og skær lime i både. Bland fraiche [½ pakke, 2 pers.] og limeskal med et nip salt* og peber* i en lille skål.

4

Fordel en spsk bønnemos på et tortillabrød (lad 1 cm af kanten være fri). Top med en spsk limedressing og en smule mozzarella, og afslut med et tortillabrød. Fortsæt med resterende tortillabrød (der skal laves 2 quesadillas pr. person).

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg quesadillas i 3-4 min på hver side. Skær quesadillas i kvarte. TIP: Vær forsigtig, når du vender dem - brug en palet.

6

Anret quesadillas og salsa på tallerkener. Server med limebåde og resterende limedressing.