Skip to main content
Provencalsk ratatouille-rigatoni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Provencalsk ratatouille-rigatoni

Provencalsk ratatouille-rigatoni

med tomatflødesauce og sprød panko

Ratatouille er en skøn og velsmagende grøntsagsret, som er nem at lave og variere. Vores variant indeholder ovnbagt aubergine og zucchini, som får lov at simre i en cremet tomatflødesauce med ost, hvidløg og middelhavskrydderier. For at gøre det nemt blander vi rigatoni i vores ratatouille, og så topper vi med sprød panko og hakket persille.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

4 g

Middelhavsdrøm

195 g

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

2 stk

Hvidløgsfed

180 g

Pasta

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

8 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

1 stk

Aubergine

½ stk

Bredbladet persille

½ stk

Porre

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Olie til grøntsager

½ tsk

Sukker til sauce

½ dl

Vand til sauce

½ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3808 kJ
Kalorier (kcal)910 kcal
Fedt45.1 g
Mættet fedt22.9 g
Kulhydrat96.8 g
Sukker20.9 g
Protein27.3 g
Salt6 g

Fremgangsmåde

Bag aubergine og zucchini
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær aubergine og zucchini i 1 cm tern, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre og let brunet.

Steg panko
2

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg panko i 2-3 min, eller indtil gylden og sprød.

Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en lille skål.

Steg løg
3

Halver porre, rens, og skær i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak persille groft.

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middel varme.

Steg porre med et nip salt i 4-5 min, eller indtil bløde.

Kog pasta
4

Imens, kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.

Tilsæt hvidløg, sukker og Middelhavsdrøm til stegepanden med porre, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - 'Al dente' betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav tomatsauce
5

Imens, tilsæt hakkede tomater, madlavningsfløde, vand, grøntsagsbouillon og finrevet ost til stegepanden, og rør rundt.

Tilsæt bagte grøntsager, salt og et nip peber, og lad simre i 3-4 min.

Tilsæt færdig pasta, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen virker tør.

Server
6

Anret ratatouille-pasta i dybe tallerkener.

Top med panko og persille.