HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconProciuttotoppet Cacio E Pepe
topBanner
Prociuttotoppet cacio e pepe

Prociuttotoppet cacio e pepe

med kogt blomkål og crunchy tomatsalat

Vi håber at I er sultne, i aften skal vi nemlig lave skøn hyggemad i form af den fantastiske italienske pastaret cacio e pepe. Vi laver en dejlig sauce med fløde, ost og grovmalet peber, og blander den med pasta og blomkål. Vi topper med sprød prosciutto, og serverer vores cacio e pepe med en crunchy tomatsalat med basilikum og solsikkefrø.

Tags:Hurtig
Allergener:GlutenSulfitterMælkÆg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

50 g

Prosciutto

275 g

Blomkål

270 g

Spaghetti

(IndeholderGlutenKan indeholdeSoja)

2 stk

Tomat

1 pose

Basilikum

12 ml

Balsamico

(IndeholderSulfitter)

2 g

Groftmalet peber

½ pakke

Madlavningsfløde

(IndeholderMælk)

2 g

Kyllingebouillon

40 g

Finrevet ost

(IndeholderMælk, Æg)

10 g

Solsikkefrø

(Kan indeholdeSesam, Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3308 kJ
Kalorier (kcal)791 kcal
Fedt20.83 g
Mættet fedt10.2 g
Kulhydrat106.55 g
Sukker12.6 g
Protein38.16 g
Salt3.4 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stor gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Fordel prosciutto på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil sprød.

2

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 8-9 min, eller indtil ‘al dente’. Skær blomkål i 1 cm store stykker. Tilsæt blomkål, når pastaen har 3 min tilbage, og kog indtil mør. Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

3

Skær tomat i 2 cm både. Pluk basilikum, og riv i mindre stykker.

4

Tilsæt madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], kyllingebouillon [1/2 pakke, 2P] og pastavand [1 dl | 2 dl] til gryden med pasta og blomkål, og varm op på middel varme. Tilsæt halvdelen af finrevet ost lidt ad gangen under omrøring, så den smelter. Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og halvdelen af grovmalet peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet. TIP: Tilsæt et skvæt pastavand, hvis saucen ser tør ud.

5

Bland tomat, basilikum, balsamico, et nip salt og et nip grovmalet peber i en mellemstor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

6

Anret cacio e pepe på tallerkener. Drys med resterende finrevet ost og et stort nip grovmalet peber. Top med smuldret prosciutto. Server med tomatsalat toppet med solsikkefrø [1/2 pakke, 2P].