I aften handler det om premium steak. Vi har skabt et måltid du sent vil glemme med vores Rumpsteak med estragon-sennepsdressing. Forkæl dig selv med et førsteklasses, hjemmelavet måltid, der bringer smagen af en eksklusiv restaurant, der har styr på deres kødtilberedninger, lige ind i dit køkken.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Rumpsteak
2 stk
Pastinak
1 stk
Citron
1 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Bredbladet persille
1 pose
Estragon
12 g
Grov sennep
(Indeholder Sennep)
400 g
Små kartofler
1 stk
Forårsløg
100 g
Broccolini
¼ tsk
Salt til kød
½ tsk
Salt til grøntsager
2 spsk
Olie til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
1 spsk
Smør til kartofler
Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt.
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skræl og skær pastinak i 1 cm stave.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med halvdelen af salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil gyldne.
Imens, snit forårsløg fint.
Halver citron.
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.
Opvarm en smule olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg forårsløg i 1-2 min, indtil brunet. Overfør til en tallerken.
Steg broccolini i 5-7 min, eller indtil mør. Krydr med resterende salt og et nip peber.
Fjern fra varmen, og tilsæt et stort skvæt citronsaft. Overfør til en tallerken, og hold varm.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, så går tilberedningen hurtigere!
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet.
Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.
Hak estragon og persille groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland estragon, hvidløg, sennep, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.
Lige inden servering, vend kartofler med persille og smør.
Skær bøffer i tynde skiver.
Anret kartofler, bøffer og grøntsager på tallerkener.
Dryp bøffer med dressing.
Top med forårsløg.