Skip to main content
Thailandsk kokostorsk inspireret af Gardevoir

Thailandsk kokostorsk inspireret af Gardevoir

med myntesalat på æble, gulerod og agurk

Gardevoir er en elegant hvid og grøn Pokémon, og derfor er dette måltid selvfølgelig også holdt elegant, hvidt og grønt. Vi ovnbager smagfuld torsk, og serverer den med en aromatisk sauce af grøn karry og kokosmælk, forårsløgsris og en frisk, regnbuefarvet myntesalat.

Tags:
Hurtig
Under 650 kcal
Hvedefri
Allergener:
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

250 g

Torsk

(Indeholder: Fisk)

20 g

Grøn karrypasta

90 ml

Kokosmælk

1 stk

Forårsløg

1 stk

Æble

1 stk

Agurk

1 stk

Lime

1 stk

Mynte

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til fisk

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Smør til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)2492 kJ
Kalorier (kcal)596 kcal
Fedt13.5 g
Mættet fedt9.1 g
Kulhydrat82.8 g
Sukker13.4 g
Kostfibre5.7 g
Protein30.4 g
Salt4.3 g
Calcium12.8 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Bring vand i kog i en gryde. 

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

2

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Overfør til et ildfast fad med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

3

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Skræl agurk og gulerod til lange, tynde bånd.

Hak mynte fint.

Halver lime.

Bland æble, agurk, gulerod, mynte, et skvæt limesaft og salt i en stor skål.

4

Smelt smør i en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Svits karrypasta i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt kokosmælk, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Snit forårsløg fint.

VIGTIGT: Denne opskrift bruger halvdelen af mængden af nogle ingredienser - tjek ingredienslisten!

5

Vend forårsløg i ris lige inden servering.

6

Anret fisk, salat og ris på tallerkener.

Top fisk med sauce.