HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPankopaneret Sej
topBanner
Pankopaneret sej

Pankopaneret sej

med bagte kartoffelbåde og grøn mangosalat

Skøn opskrift på pankopaneret sej med sprøde kartoffelbåde. Når kartoflerne er i ovnen, har vi tid til at bikse en spændende mangosalat sammen, der får sødme af mango, sprødhed af kål, og syre af ​​lime. Vi serverer vores fisk, kartofler og grøntsager med sort sesammayonnaise, som er perfekt til både sej og kartofler.

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutenfisksojasennepsesamæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

½ stk

Lime

½ stk

Chili

½ stk

Mango

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

250 g

Sej

(Indeholderfisk)

150 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

(Kan indeholdeselleri)

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholdergluten, soja, sennep, sesam, æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)695 kcal
Energi (kJ)2906 kJ
Fedt26.72 g
Mættet fedt3.5 g
Kulhydrat79.8 g
Sukker17.1 g
Protein34.32 g
Salt2.3 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag øverst i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både. Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver. Skræl mango [1/2 stk, 2P], og skær i 1 cm tern.

3

Dup fisk tør med køkkenrulle. Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber i en dyb tallerken. Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken. Kom panko i en tredje dyb tallerken. Vend fisk i mel, derefter i æg og til sidst i panko.

4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middel varme, når kartoflerne har 5 min tilbage. Steg fisk i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

5

Bland et skvæt limesaft og et nip salt og peber i en stor skål. Vend snittet salat, mango og eventuelt en smule olivenolie i skålen.

6

Anret kartofler, mangosalat og fisk på tallerkener. Top med chili. Server med sesammayonnaise og limebåde.