Skip to main content
Paneret sej

Paneret sej

med kartoffelbåde, mangosalat & aioli

Skøn opskrift på pankopaneret sej med sprøde kartoffelbåde. Når kartoflerne er i ovnen, har vi tid til at mikse en spændende mangosalat sammen, der får sødme af mango, sprødhed af kål, syre af ​​citron og ekstra kant af koriander. Vi serverer aioli, som er perfekt til både sej og kartofler.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(Indeholder: Fisk)

1 pose

Koriander

1 stk

Rød chili

1 stk

Lime, økologisk

500 g

Kartofler

150 g

Snittet kålsalat

30 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

½ stk

Mango

80 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)686.9 kcal
Energi (kJ)2874.1 kJ
Fedt28.9 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat73.9 g
Sukker16.9 g
Kostfibre8.8 g
Protein33 g
Kolesterol0.1 mg
Salt2.4 g

Fremgangsmåde

Bag kartoffelbåde
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Bag i ovnen i 25-30 minutter, eller indtil gyldne.

Forbered råvarer
2

Skær lime i både [½ stk, 2P]. Hak koriander groft. Snit chili fint. Skræl mango [1/2 stk, 2P], og skær i 1 cm tern. TIP: Undlad at bruge chilien, hvis ikke alle er til stærk mad.

Paner fisk
3

Dup fisk tør med køkkenrulle. Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en skål. Bland panko og salt* [¼ tsk | ½ stk] i en anden skål. Vend fisk i æg og derefter i panko, og stil til side på en tallerken.

Steg fisk
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelvarme, så hele bunden er dækket, når kartoflerne af 5 min tilbage. Steg fisk i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. VIGTIGT: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav mangosalat
5

Bland et skvæt limesaft, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Tilsæt snittet salat, mango og halvdelen af koriander, og rør godt rundt.

Server
6

Anret kartoffelbåde, mangosalat og fisk på tallerkener. Top med chili og resterende koriander. Server med aioli og resterende limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image