Skip to main content
Paneret grillost
Paneret grillost

Paneret grillost

med cremet kartoffelsalat og frisk dild

I aftens opskrift har halloumi hovedrollen, og vi byder på en fantastisk smagsoplevelse, når vi panerer den lækre ost i panko og vores skønne krydderiblanding som vi kalder Hvide Løjer & Urter. Vi bikser også en cremet kartoffelsalat sammen med crème fraiche, radiser, skalotteløg og spinat, og så topper vi med frisk dild.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Børnevenlig
Allergener:
Senf
Gluten
Hvede
Milk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Citron

12 g

Grov sennep

25 g

Panko

75 ml

Crème fraiche

1 stk

Skalotteløg

400 g

Små kartofler

1 stk

Dild

125 g

Radiser

200 g

Grillost

60 g

Blandet salat

1 stk

Avocado

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Mel til panering

1 stk

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3946 kJ
Kalorier (kcal)943 kcal
Fedt57.8 g
Mættet fedt33.3 g
Kulhydrat60.4 g
Sukker8.6 g
Kostfibre10.6 g
Protein38.4 g
Kolesterol0.1 mg
Salt5.3 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Halver kartofler (uskrællet).

Kog i 10-12 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.

Hæld vand fra, og lad køle af.

Forbered råvarer
2

Imens, skær radiser i tynde skiver.

Hak skalotteløg fint.

Skyl salat, og hak groft.

Hak dild fint.

Halver citron.

Skær grillost i 2 cm skiver (2 pr. person).

Paner grillost
3

Pisk æg i en dyb tallerken.

Bland panko, Hvide Løjer & Urter og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.

Kom hvedemel i en tredje dyb tallerken.

Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Steg grillost
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg grillost i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden, og overfør en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis grillosten sidder fast i panden. - Steg ad omgange ved behov.

Lav kartoffelsalat
5

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Vend kartofler med crème fraiche, sennep, citronsaft, radiser, skalotteløg, salat, dild (gem lidt til anretning), salt og et nip peber i en mellemstor skål.

TIP: Spring senneppen over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til smagen.

Server
6

Anret kartoffelsalat, avocado og grillost på tallerkener.

Drys med resterende dild.