Paneret fiskeburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paneret fiskeburger

Paneret fiskeburger

med citronsyltet rødløg og purløgsdressing

Vi serverer denne uges fisk i form af fristende fiskeburgers med spændende tilbehør. Vi panerer fisk i panko, citronskal og vores skønne krydderiblanding Ay Cajun-ba. Vi bygger vores fiskeburgers med paneret fisk, agurk, citronsyltet rødløg og purløgsdressing, og serverer dem sammen med hjemmelavede fritter!

Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Æg
Mælk
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

½ stk

Rødløg

1 stk

Agurk

12 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Purløg

250 g

Bagekartoffel

1 stk

Citron, økologisk

2 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

2 spsk

Vand* (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)945 kcal
Energi (kJ)3954 kJ
Fedt44.5 g
Mættet fedt6.2 g
Kulhydrat93.1 g
Sukker15.2 g
Protein39.4 g
Salt2.9 g

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartoffel (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Sylt rødløg
2

Hak purløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Bland rødløg, citronsaft [1 spsk | 2 spsk], vand* [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt* i en lille skål.

Paner fisk
3

Bland hvedemel* [2 spsk | 4 spsk] og et stort nip salt* og peber* i en skål. Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en anden skål. Bland panko, Ay Cajun-ba [1/2 pakke, 2P] og et nip citronskal i en tredje skål. Halver fisk, og vend i mel, derefter i æg og til sidst i panering. TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg fisk
4

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg fisk i 3-4 min på hver side. Bland aioli, sennep [2 tsk | 4 tsk], purløg og et nip salt* og peber* i en lille skål. TIP: Smag eventuelt til med sennep.

Varm boller
5

Del boller på midten, og varm i ovnen i 3-4 min, eller indtil gennemvarme. Skær agurk i tynde skiver på skrå. Hæld væde fra rødløg.

Server
6

Smør boller med purløgsdressing. Fyld med agurk, fisk og rødløg. Server med fritter og resterende agurk og citronbåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image