Skip to main content
Pandestegt svinemørbrad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt svinemørbrad

Pandestegt svinemørbrad

med cremet porresovs og grønkålssalat

Kød, kartofler, grøntsager og sovs. Det har i sikkert spist i mange forskellige varianter. I aften steger vi svinemørbrad, og topper den med en skøn porresovs med fløde. Dejligt tilbehør er cremet kartoffelmos med hvidløg og en saftig grønkålssalat med æble.

Tags:
Hvedefri
Hurtig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

4 g

Kyllingebouillon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

50 g

Grønkål, skåret

1 stk

Pastinak

500 g

Kartofler

1 stk

Æble

1 stk

Porre

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk til mos

½ tsk

Salt til mos

¼ tsk

Salt til kød

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3423 kJ
Kalorier (kcal)818 kcal
Fedt41.7 g
Mættet fedt20.9 g
Kulhydrat77.5 g
Sukker23.2 g
Protein38.2 g
Salt5.4 g

Fremgangsmåde

Lav kartoffelmos
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skræl kartoffel og pastinak, og skær i 2 cm tern. Skræl hvidløg.

Kog kartofler, pastinak og hvidløg i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Steg svinemørbrad
2

Skær svinemørbrad i skiver (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med salt og et nip peber.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinemørbrad i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet, og overfør til en tallerken.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Forbered porre
3

Imens, skær porre i tynde, halve skiver.

Lav porresovs
4

Opvarm olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.

Steg porre i 4-5 min, eller indtil blød, og sænk til middel varme.

Tilsæt madlavningsfløde og kyllingebouillon, og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.

Krydr med salt og et nip peber.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Lav grønkålssalat
5

Imens, skær æble i 2 cm tern.

Bland grønkål, olivenolie og salt i en mellemstor skål, og masser i 30 sek, eller indtil let blød.

Tilsæt æble lige inden servering.

Server
6

Anret kartoffelmos og grønkålssalat på tallerkener.

Top med svinemørbrad og porresovs.