Pandestegt svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt svinekød

Pandestegt svinekød

med hvidløgsris og frisk agurk

I aften laver vi svinekød, som vi først marinerer i sojasauce og sataysauce og derefter steger til perfektion. Vi blander vores sataymarinerede svinekød med stegte peberfrugter og forårsløg og serverer med ingefærkrydrede ris, agurk og knasende peanuts.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

300 g

Svinekamfilet

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

100 g

Sataysauce

(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

1 stk

Agurk

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Forårsløg

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ spsk

Smør (trin 1)

½ dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3160 kJ
Kalorier (kcal)755 kcal
Fedt29.4 g
Mættet fedt7.8 g
Kulhydrat79.4 g
Sukker15 g
Protein41.8 g
Salt5.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Smelt smør [½ spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.

Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered råvarer
2

Skær agurk i tynde, halve skiver.

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).

Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg peberfrugt og det hvide forårsløg i 2-3 min, eller indtil bløde.

Krydr med salt og peber, og overfør til en tallerken.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie (ved behov) i samme stegepande på middelhøj varme. 

Steg svinekød med Ginger Ninja i 2-3 min, eller indtil næsten gennemstegt.

Lav sauce
5

Tilsæt sataysauce, sojasauce [½ pakke, 2P], grøntsager, vand [1/2 dl I 1 dl] og et nip salt, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Server
6

Anret ris, svinekød og grøntsager i dybe tallerkener.

Top med sataysauce og agurk.

Drys med det grønne forårsløg og peanuts.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image