Pandestegt steak og estragon-aioli
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt steak og estragon-aioli

Pandestegt steak og estragon-aioli

med bagte rosmarinfritter og grønne bønner

Her byder vi på en luksus ret, perfekt til en festlig lørdag aften når du vil forkæle familien. Supermør, perfekt stegtrumpsteak har hovedrollen. Fantastisk tilbehør er vidunderligt cremet bearnaise-aioli, grønne bønner stegt med hvidløg, og sprøde hjemmelavede rosmarinfritter.

Tags:
Hvedefri
Mælkefri
Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Skalotteløg

½ stk

Rosmarin

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Estragon

150 g

Grønne bønner

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

300 g

Rumpsteak

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4738 kJ
Kalorier (kcal)1133 kcal
Fedt29.5 g
Mættet fedt3.4 g
Kulhydrat52.7 g
Sukker7.1 g
Protein37.5 g
Salt2.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Hak rosmarin [½ pakke, 2P] groft.

Skær kartofler (uskrællet) til fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir, og drys med rosmarin. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Forbered råvarer
2

Hak estragon og skalotteløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær ender af grønne bønner.

Bland bearnaise-aioli
3

Bland aioli, estragon og skalotteløg i en lille skål.

Smag til med salt og peber.

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme, når fritterne har 10 min tilbage.

Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Steg bønner
5

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme. 

Steg bønner med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og peber i 2 min.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min.

Server
6

Anret bøffer, fritter og bønner på tallerkener.

Server med bearnaise-aioli.