HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPandestegt Steak Og Bearnaise Aioli
topBanner
Pandestegt steak og bearnaise-aioli

Pandestegt steak og bearnaise-aioli

med bagte rosmarinfritter og grønne bønner

Premium

Her byder vi på en luksusret, perfekt til en festlig lørdag aften. Supermør, perfekt stegt striploin-bøf. Lækkert tilbehør er hjemmelavet bearnaise-aioli, grønne bønner med hvidløg og sprøde rosmarinfritter.

Tags:Hvedefri
Allergener:ÆgSennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Rosmarin

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Estragon

150 g

Grønne bønner

80 g

Aioli

(IndeholderÆg, Sennep)

300 g

Angus Striploin

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)787 kcal
Energi (kJ)3291 kJ
Fedt48.14 g
Mættet fedt11.7 g
Kulhydrat51.72 g
Sukker6.7 g
Protein41 g
Salt2.2 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk]. Hak rosmarin [1 stilk I 1 stilk] groft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir, og drys med rosmarin. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Hak estragon fint. Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær ender af grønne bønner.

3

Bland aioli, estragon og skalotteløg i en lille skål, og krydr med et nip salt og peber.

4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme, når fritterne har 10 min tilbage. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

5

Opvarm en smule olivenolie i en anden stegepande på middelhøj varme. Tilsæt bønner, krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og steg i 2 min. Tilsæt hvidløg, og steg under omrøring i 1 min.

6

Anret bøffer, fritter og bønner på tallerkener. Server med bearnaise-aioli.