Pandestegt steak og bearnaise-aioli
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt steak og bearnaise-aioli

Pandestegt steak og bearnaise-aioli

med bagte rosmarinfritter og grønne bønner

Her byder vi på en luksus ret, perfekt til en festlig lørdag aften. Supermør, perfekt stegt striploin-bøf. Lækkert tilbehør er hjemmelavet bearnaise-aioli, grønne bønner med hvidløg og sprøde rosmarinfritter.

Tags:
Hvedefri
Mælkefri
Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Rosmarin

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Estragon

150 g

Grønne bønner

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

300 g

Angus Striploin

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3291 kJ
Kalorier (kcal)787 kcal
Fedt48.1 g
Mættet fedt11.7 g
Kulhydrat51.7 g
Sukker6.7 g
Protein38.2 g
Salt1.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*. Hak rosmarin [1 stilk I 1 stilk] groft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir, og drys med rosmarin. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Forbered råvarer
2

Hak estragon fint. Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær ender af grønne bønner.

Bland bearnaise-aioli
3

Bland aioli, estragon og skalotteløg i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme, når fritterne har 10 min tilbage. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Steg bønner
5

Opvarm en smule olivenolie* i en anden stegepande på middelhøj varme. Tilsæt bønner, krydr med et nip salt* og peber*, og steg i 2 min. Tilsæt hvidløg, og steg under omrøring i 1 min.

Server
6

Anret bøffer, fritter og bønner på tallerkener. Server med bearnaise-aioli.