HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPandestegt Steak Og Bearnaise Aioli
topBanner
Pandestegt steak og bearnaise-aioli

Pandestegt steak og bearnaise-aioli

med bagte rosmarinfritter og grønne bønner

Premium

Her byder vi på en luksus ret, perfekt til en festlig lørdag aften. Supermør, perfekt stegt striploin-bøf. Lækkert tilbehør er hjemmelavet bearnaise-aioli, grønne bønner med hvidløg og sprøde rosmarinfritter.

Allergener:ægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Rosmarin

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Estragon

150 g

Grønne bønner

80 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

300 g

Angus Striploin

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)786.56 kcal
Energi (kJ)3290.967 kJ
Fedt48.1425 g
Mættet fedt11.7 g
Kulhydrat51.7247 g
Sukker6.7 g
Protein38.151 g
Salt0.9 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*. Hak rosmarin [1 stilk I 1 stilk] groft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir, og drys med rosmarin. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Hak estragon fint. Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær ender af grønne bønner.

3

Bland aioli, estragon og skalotteløg i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme, når fritterne har 10 min tilbage. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. 

5

Opvarm en smule olivenolie* i en anden stegepande på middelhøj varme. Tilsæt bønner, krydr med et nip salt* og peber*, og steg i 2 min. Tilsæt hvidløg, og steg under omrøring i 1 min.

6

Anret bøffer, fritter og bønner på tallerkener. Server med bearnaise-aioli.