Skip to main content
Pandestegt hvid fisk og chili-abrikosglace
Pandestegt hvid fisk og chili-abrikosglace

Pandestegt hvid fisk og chili-abrikosglace

med bagte grøntsager og krydret couscous

4.3
(85)

Smag på kuller med vores Pandestegte kuller med chili-abrikosglace. Hvidt, flaget og smagfuldt kød som bliver pandestegt og glaseret med abrikoschutney og chiliflager, så du får en sødmefuld og krydret smagsoplevelse på tallerkenen.

Allergener:
Fisk
Mælk
Sennep
Gluten
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Gulerod

250 g

Sej

(Indeholder: Fisk)

½ stk

Hvidløgsfed

2 stk

Rødbede

1 pose

Koriander

4 g

Panamad

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde spor af: Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nøtter, Byg, Kamut, Rug)

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder: Sennep)

100 g

Couscous

(Indeholder: Gluten, Hvede)

40 g

Rucola

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til dressing

2.5 dl

Vand til couscous

¼ tsk

Salt til couscous

½ spsk

Olie til couscous

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Smør til fisk

Næringsindhold

Energi (kJ)2533 kJ
Kalorier (kcal)605 kcal
Fedt21.8 g
Mættet fedt8.6 g
Kulhydrat67.9 g
Sukker25.9 g
Kostfibre8.8 g
Protein33.2 g
Salt5.2 g

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær rødbede og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Bland dip
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland yoghurt, hvidløg, salt og et nip peber i en lille skål.

Forbered råvarer
3

Skyl rucola.

Hak koriander fint.

Lav couscous
4

Bring vand og salt i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt couscous, Panamad og olivenolie, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Tilsæt koriander og halvdelen af græskarkerner, og vend sammen.

Steg fisk
5

Imens, opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Steg i 2-3 min på den ene side. Vend, tilsæt smør, chiliflager og abrikoschutney, og steg i 2-3 min, eller indtil karamelliseret og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Fordel couscous, fisk og grøntsager på tallerkener.

Top fisk med resterende sauce og grøntsager med resterende græskarkerner.

Server med yoghurt.