HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPandestegt Halloumi
topBanner
Pandestegt halloumi

Pandestegt halloumi

med varm kikærtesalat og mild citrondressing

En virkelig skøn alt-i-en ret, med masser af smag og struktur. Vi koger couscous med gulerod, hvidløg og grøntsagsbouillon. Samtidigt steger vi kikærter med lækre krydderier. Vi blander couscous og kikærter med peberfrugt, agurk, rødløg og persille til en gudesmuk salat. Vi topper med avocado, stegt halloumi og en frisk citronfraiche.

Tags:HurtigVegetarisk
Allergener:selleriglutensulfittermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

100 g

Couscous

(Indeholdergluten)

1 pakke

Kikærter

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

1 stk

Avocado

½ stk

Rødløg

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Citron, økologisk

150 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Agurk

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand* (trin 1)

1 spsk

Olivenolie* (trin 1)

1 spsk

Olivenolie* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)1084.85 kcal
Energi (kJ)4539.0122 kJ
Fedt60.8105 g
Mættet fedt25.7 g
Kulhydrat69.7551 g
Sukker19.5 g
Protein43.274 g
Salt4.3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Riv gulerod (uskrællet) groft. Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en gryde på middelhøj varme. Steg gulerod og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt vand* [2,5 dl | 5 dl] og grøntsagsbouillon, og bring i kog. Tilsæt couscous, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Bland kikærter med Ay Cajun-ba og et stort nip salt* og peber* i en skål. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kikærter i 5 min, og overfør til en stor skål.

3

Skær peberfrugt i 1 cm tern. Hak agurk groft. Hak persille fint. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern. Bland peberfrugt, agurk, rødløg, persille (gem lidt til anretning) og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk]i skålen med kikærter, og krydr med et nip salt* og peber*.

4

Skær halloumi i 1/2 cm tykke skiver. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side, eller indtil gylden. Riv citronskal, og skær citron i både. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og halvdelen af citronskal i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

5

Rør resterende citronskal i gryden med færdigkogt couscous. Vend couscous og eventuelt en smule olivenolie* i skålen med grøntsager og kikærter, og krydr med et nip salt* og peber*.

6

Anret kikærtesalat i dybe tallerkener. Top med avocado og halloumi. Drys med resterende persille. Server med citronbåde og citrondressing.