Panamadkrydret torsk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Panamadkrydret torsk

Panamadkrydret torsk

med taboulehsalat og hvidløgsyoghurt

Tabouleh er en bulgursalat fra Libanon, som kan indeholde mange spændende ingredienser. Aftenens taboulehsalat frister med bulgur, agurk, tomat, rødløg, persille og citron. Vi serverer vores tabouleh med cajunkrydret ørred toppet med mynteyoghurt.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten
Selleri
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pose

Mynte

1 pose

Bredbladet persille

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Agurk

½ stk

Rødløg

2 stk

Tomat

4 g

Panamad

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

½ stk

Hvidløgsfed

250 g

Torsk

(Indeholder Fisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1817 kJ
Kalorier (kcal)434 kcal
Fedt14.2 g
Mættet fedt3.9 g
Kulhydrat35.6 g
Sukker7.5 g
Protein32 g
Salt3.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand [2,5 dl | 4,5 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt bulgur, grøntsagsbouillon og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Lav hvidløgsyoghurt
2

Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint.

Bland yoghurt, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Steg fisk
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Panamad og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Forbered grøntsager
4

Imens, skær agurk og tomat i 1 cm tern.

Hak rødløg [½ stk, 2P] fint.

Hak persille og mynte groft.

Lav taboulehsalat
5

Vend agurk, tomat, rødløg, persille, mynte, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i gryden med færdig bulgur.

Server
6

Anret taboulehsalat i dybe tallerkener.

Top med fisk og hvidløgsyoghurt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image