Tabouleh er en bulgursalat fra Libanon, som kan indeholde mange spændende ingredienser. Aftenens taboulehsalat frister med bulgur, agurk, tomat, rødløg, persille og citron. Vi serverer vores tabouleh med cajunkrydret ørred toppet med mynteyoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
75 ml
Yoghurt
1 pose
Mynte
1 pose
Bredbladet persille
85 g
Bulgur
1 stk
Agurk
½ stk
Rødløg
2 stk
Tomat
4 g
Panamad
4 g
Grøntsagsbouillon
½ stk
Hvidløgsfed
250 g
Torsk
2.5 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Bring vand [2,5 dl | 4,5 dl] i kog i en gryde.
Tilsæt bulgur, grøntsagsbouillon og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint.
Bland yoghurt, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Panamad og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].
Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, skær agurk og tomat i 1 cm tern.
Hak rødløg [½ stk, 2P] fint.
Hak persille og mynte groft.
Vend agurk, tomat, rødløg, persille, mynte, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i gryden med færdig bulgur.
Anret taboulehsalat i dybe tallerkener.
Top med fisk og hvidløgsyoghurt.