'Pad thai'-inspirerede rejer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
'Pad thai'-inspirerede rejer

'Pad thai'-inspirerede rejer

med stegte gyozaer og asiatisk dressing

Pad thai er en stegt nudelret fra Thailand, som er yderst populær som street food. Vores variant indeholder udonnudler, rejer, forårsløg, gulerod og peberfrugt. Det hele bliver stegt i en pad thai-sauce med sød chilisauce, fish sauce og lime. Vi serverer vores 'Pad thai'-inspirerede rejer med chilipeanuts og dampede gyozaer.

Tags:
Hurtig
Spis mig først
Allergener:
Krebsdyr
Gluten
Hvede
Jordnødder
Soja
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Koriander

½ g

Chiliflager

300 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

1 stk

Lime

150 g

Udonnudler, tørrede

(Indeholder: Gluten, Hvede)

40 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)

1 stk

Hvidløgsfed

30 g

Fish sauce

(Indeholder: Soja, Fisk)

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Gulerod

40 g

Sød chilisauce

1 stk

Forårsløg

100 g

Gyoza med grøntsager

(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede Kan indeholde spor af: Selleri, Krebsdyr, Æg, Fisk, Bløddyr, Jordnødder, Sesam)

20 g

Asiatisk dressing

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

4 spsk

Vand til gyoza

1 spsk

Olie til grøntsager

¼ tsk

Salt til rejer

2 spsk

Ketchup til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3372 kJ
Kalorier (kcal)806 kcal
Fedt26.7 g
Mættet fedt4.1 g
Kulhydrat102.3 g
Sukker28.7 g
Protein35.5 g
Salt6.9 g

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Steg peanuts
2

Imens, hak peanuts groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg peanuts i 2-3 min, eller indtil gyldne. Tilsæt hvidløg, og
steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Overfør til en skål, og vend med chiliflager.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg gyoza
3

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande til middelhøj varme.

Steg gyoza med den flade side nedad i 1-2 min, eller indtil bunden er brunet og gylden.

Tilsæt vand, og dæk med låg. Damp i 2-3 min, eller indtil gennemvarme.

TIP: Hvis du ikke har et låg, kan du dække med sølvpapir i stedet.

Steg rejer
4

Imens, skær peberfrugt og forårsløg i 2 cm stykker og gulerod (uskrællet) i tynde stave.

Opvarm olivenolie i stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil møre.

Tilsæt rejer og forårsløg, og steg videre i 3-4 min, eller indtil gennemstegte.

Krydr med salt og et stort nip peber.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat. - Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav pad thai-sauce
5

Imens, skær lime i både.

Bland sød chilisauce, fish sauce, et skvæt limesaft, ketchup, sukker og et nip peber i en lille skål.

Sænk til middel varme. Tilsæt nudler og pad thai-sauce til stegepanden, og lad simre i 1 min, eller indtil gennemvarmet.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis det virker tørt.

Server
6

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med resterende limesaft, peanuts og koriander.

Server med gyozaer toppet med asiatisk dressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image