Ovnbagte grøntsager
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnbagte grøntsager

Ovnbagte grøntsager

med kikærter, græsk salatost & hvidløgsbrød

Den perfekte opskrift, når det skal gå hurtigt at få mad i maven, og selvom det er simple ingredienser, går du ikke på kompromis med smagene! I stedet får du det bedste ud af både tomater, peberfrugter og løg ved at bage dem sammen med en vidunderlig krydderiblanding á la Middelhavet. Server med ristet basilikum- og hvidløgsbrød, og nyd hver bid.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Græsk salatost

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 stk

Peberfrugt

125 g

Cherrytomater

½ pakke

Hakkede tomater

4 g

Middelhavsdrøm

1 pakke

Kikærter

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

1 pose

Basilikum

1 stk

Rødløg

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 spsk

Olivenolie (trin 3)

efter behov

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)553 kcal
Energi (kJ)2315 kJ
Fedt24.74 g
Mættet fedt3.6 g
Kulhydrat60.06 g
Sukker16.8 g
Protein16.28 g
Salt2.6 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Halver cherrytomater. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær rødløg i både. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Skyl kikærter under koldt vand* i en si.

Bag grøntsager
2

Fordel cherrytomater, peberfrugt og rødløg på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Middelhavsdrøm. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min.

Bland hvidløgsolie
3

Hak basilikum fint. Pres eller hak hvidløg fint. Bland basilikum, hvidløg, olivenolie* [2,5 spsk | 5 spsk] i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Bag brød
4

Del brød på langs, og smør med hvidløgsolie. Læg på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 5-7 min, eller indtil gyldne.

Lav sauce
5

Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], kikærter og grøntsagsbouillon i en gryde, og varm op på middel varme. Tilsæt grøntsager, og lad simre under omrøring i 2-3 min. Tilsæt spinat og en klat smør*, og rør rundt i 1 min. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret ovnbagte grøntsager i dybe tallerkener. Top med salatost. Server med hvidløgsbrød.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image