Skip to main content
Ovnbagt pastagratin med kyllingebrystfiletstrimler
Ovnbagt pastagratin med kyllingebrystfiletstrimler

Ovnbagt pastagratin med kyllingebrystfiletstrimler

med zucchini, halloumi og persille

Begiv dig ud på en madopdagelsesrejse i den kulinariske verden med vores Ovnbagte pastagratin med zucchini og halloumi. Denne opskrift giver dig en chance for at eksperimentere med nye smage og teksturer, som gør dit køkken til en legeplads for kulinarisk opdagelse.

Allergener:
Mælk
Æg
Selleri
Sennep
Gluten
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

1 stk

Zucchini

1 stk

Majs

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder: Selleri, Sennep)

4 g

Bouillon

(Indeholder: Selleri)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

200 g

Halloumi

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Bredbladet persille

300 g

Kyllingebryststrimler

180 g

Penne

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)5131 kJ
Kalorier (kcal)1226 kcal
Fedt61.6 g
Mættet fedt38.1 g
Kulhydrat89.1 g
Sukker17.8 g
Kostfibre6.8 g
Protein77.3 g
Salt6 g
Potassium57.6 mg
Calcium10.4 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager og kylling
2

Imens, hak løg og hvidløg fint.

Skær zucchini i 1 cm tern. Hæld væde fra majs.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling med salt i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg, hvidløg og zucchini med salt og et nip peber i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt kylling, majs, finrevet ost, madlavningsfløde, pastavand, Hello Sunrise, grøntsagsbouillon, salt og et stort nip peber, og steg i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.

Forbered råvarer
4

Imens, riv halloumi groft.

Hak persille groft.

Bag gratin
5

Vend sauce i gryden med kogt pasta.

Overfør til et ildfast fad, top med halloumi, og bag i 8-10 min, eller indtil gylden.

Server
6

Anret gratin på tallerkener.

Top med persille.