I aften gør vi det nemt ved at tilberede alt på samme bageplade. Vi ovnbager kartofler, rødløg og peberfrugt krydrede med Souvlaki-krydderi, og kylling med BBQ-krydderi. Vi vender færdigbagte grøntsager med frisk spinat, og serverer herlighederne med en frisk ranchdressing med aioli, crème fraiche og purløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Rødløg
1 g
Souvlaki-krydderi
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 pose
Purløg
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
½ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartoffel (uskrællet) og rødløg i 2 cm både.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Fordel grøntsager på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Souvlaki-krydderi, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, hak purløg fint.
Bland aioli, fraiche, purløg, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.
Placer kylling på bagepladen, og krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk], når grøntsagerne har 17 min tilbage.
Bag i resterende tid, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Skyl spinat.
Vend grøntsager med spinat på bagepladen.
Anret grøntsager på tallerkener.
Top med kylling.
Server med ranchdressing.