Ost- og sennepsbagt kuller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ost- og sennepsbagt kuller

Ost- og sennepsbagt kuller

med ovnbagte rodfrugter og urtecreme

Tag hele familien med i køkkenet i aften, vi skal nemlig lave en masse godt. Vi ovnbager rødbede, gulerod, kartofler og pastinak, og vender dem derefter med salat. De får selskab i ovnen af kuller, som vi topper med sennep og oste-pankoblanding. Vi serverer herlighederne med en cremet urtecreme med fraiche, hvidløg og frisk persille.

Tags:
Kalorielet
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Sennep
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

15 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

1 pose

Bredbladet persille

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Pastinak

300 g

Kartofler

1 stk

Rødbede

60 g

Blandet salat

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 stk

Gulerod

½ stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2316 kJ
Kalorier (kcal)554 kcal
Fedt17.5 g
Mættet fedt6.2 g
Kulhydrat60.9 g
Sukker16.7 g
Protein41.4 g
Salt2.5 g

Redskaber

Bageplade
Ildfast fad

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær rødbede (uskrællet), gulerod (uskrællet), kartofler (uskrællet) og pastinak (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered topping
2

Bland finrevet ost, panko, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.

Forbered fisk
3

Dub fisk tør med køkkenrulle, krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og overfør til et ildfast fad med bagepapir.

Bag fisk
4

Smør fisk med sennep, og top med pankotopping. Pres med en ske, så det fastner.

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav urtecreme
5

Imens, skyl salat.

Hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.

Bland fraiche, hvidløg, persille og et nip salt og peber i en lille skål.

Vend bagte rodfrugter med salat på bagepladen lige inden servering.

Krydr med et nip salt.

Server
6

Anret rodfrugter og fisk på tallerkener. 

Server med urtecreme.