Skip to main content
Olympiske (løg)ringe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Olympiske (løg)ringe

Olympiske (løg)ringe

2 portioner | med Jorden rundt-krydderi

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Har du prøvet at lave hjemmelavede løgringe? Sprøde udenpå og bløde og karameliserede indeni - mums! Vi panerer løgringene i panko og vores egen krydderiblanding som vi kalder Jorden rundt. Vi steger dem gyldne, og serverer dem med en cremet dressing med crème fraiche, hvidløg og purløg.

Allergener:
Gluten
Hvede
Milk
Egg
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Panko

1 stk

Hvidløgsfed

3 stk

Løg

75 ml

Crème fraiche

1 stk

Purløg

4 g

Jorden Rundt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til sauce

1 stk

Æg til panering

3 spsk

Mel til panering

1 spsk

Vand til dressing

¼ tsk

Salt til mel

¼ tsk

Salt til panering

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1777 kJ
Kalorier (kcal)425 kcal
Fedt16.5 g
Mættet fedt8.6 g
Kulhydrat56.2 g
Sukker8.1 g
Kostfibre6 g
Protein13.5 g
Kolesterol0.1 mg
Salt2.8 g
Potassium172.8 mg
Calcium26.4 mg
Iron0.2 mg

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Lav dressing
1

Skær løg i 1 cm skiver, og adskil dem.

Hak purløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland crème fraiche, hvidløg, purløg, salt og et nip peber i i en lille skål.

Paner løg
2

Pisk æg, hvedemel, vand og salt i en dyb tallerken.

Bland panko, Jorden rundt og salt i en anden dyb tallerken.

Vend løg i jævningen, og derefter i pankoblanding.

TIP: Pisk jævning indtil glat og klumpfri.

Steg løgringe
3

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg løg i 1-2 min på hver side, indtil gyldne.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis løg sidder fast i panden. Steg i omgange ved behov.

Server
4

Anret løgringe i en skål, og server med dressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image