
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Har du prøvet at lave hjemmelavede løgringe? Sprøde udenpå og bløde og karameliserede indeni - mums! Vi panerer løgringene i panko og vores egen krydderiblanding som vi kalder Jorden rundt. Vi steger dem gyldne, og serverer dem med en cremet dressing med crème fraiche, hvidløg og purløg.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
3 stk
Løg
75 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 pose
Purløg
4 g
Jorden Rundt
(Indeholder: Æg, Sennep)
½ stk
Hvidløgsfed
1 efter behov
Æg (trin 2)
3 spsk
Hvedemel (trin 2)
1 spsk
Vand* (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 1)

Skær løg i 1 cm skiver, og adskil dem.
Hak purløg fint.
Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.
Bland crème fraiche, hvidløg, purløg, salt [1/4 tsk] og et nip peber i i en lille skål.

Pisk æg [1 stk], hvedemel [3 spsk], vand [1 spsk] og salt [1/4 tsk] i en dyb tallerken.
Bland panko, Jorden rundt og salt [1/4 tsk] i en anden dyb tallerken.
Vend løg i jævningen, og derefter i pankoblanding.
TIP: Pisk jævning indtil glat og klumpfri.

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg løg i 1-2 min på hver side, indtil gyldne.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis løg sidder fast i panden. Steg i omgange ved behov.

Anret løgringe i en skål, og server med dressing.