Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Nudelsalat

Nudelsalat

med kylling og asiatisk dressing

I aften serveres vi en spændende middag bestående af kylling stegt med sriracha- og sojasauce. Til den lækre kylling serveres en smuk og sprød nudelsalat med gulerod, agurk, forårsløg & asiatisk dressing, som vi topper med chili og cashewnødder. Hvis det varme vejr frister, er denne ret også helt perfekt til at tage med på picnic!

Tags:
Hurtig
Stærk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Agurk

2 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

½ stk

Rød chili

20 g

Cashewnødder

300 g

Kyllingebryststrimler

20 g

Sriracha

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

40 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

½ tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)681 kcal
Energi (kJ)2850 kJ
Fedt18.68 g
Mættet fedt2.9 g
Kulhydrat74.99 g
Sukker18.1 g
Protein49.99 g
Salt4.1 g

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak agurk groft. Snit forårsløg fint. Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver. Hak cashewnødder groft.

Steg kylling
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt, og krydr med et nip salt*. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt sauce
3

Bland sojasauce, sriracha, vand* [1 spsk | 2 spsk], sukker* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt* i en lille skål. Tilsæt srirachasauce til panden, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Kog nudler
4

Tilsæt nudler til det kogende vand*, og kog i 1-2 min, eller indtil ‘al dente’. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand*.

Lav nudelsalat
5

Bland nudler, gulerod, agurk, forårsløg (gem lidt til anretning), asiatisk dressing, olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og chili (gem lidt til anretning) i en stor skål. Smag til med salt* og peber. TIP: Undlad at bruge chilien, hvis ikke alle er til stærk mad.

Server
6

Anret nudelsalat og kylling i dybe tallerkener. Top med forårsløg og cashewnødder. Drys med resterende chili.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image