
Nudelsalat
med kylling og asiatisk dressing
I aften serveres vi en spændende middag bestående af kylling stegt med sriracha- og sojasauce. Til den lækre kylling serveres en smuk og sprød nudelsalat med gulerod, agurk, forårsløg & asiatisk dressing, som vi topper med chili og cashewnødder. Hvis det varme vejr frister, er denne ret også helt perfekt til at tage med på picnic!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Agurk
2 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
½ stk
Rød chili
20 g
Cashewnødder
300 g
Kyllingebryststrimler
20 g
Sriracha
150 g
Fuldkornsnudler
(Indeholder Hvede, Gluten)
40 g
Asiatisk dressing
(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
½ tsk
Sukker (trin 3)
1 spsk
Vand (trin 3)
Fremgangsmåde
Bring en gryde med saltet vand* i kog. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak agurk groft. Snit forårsløg fint. Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver. Hak cashewnødder groft.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt, og krydr med et nip salt*. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Bland sojasauce, sriracha, vand* [1 spsk | 2 spsk], sukker* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt* i en lille skål. Tilsæt srirachasauce til panden, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt nudler til det kogende vand*, og kog i 1-2 min, eller indtil ‘al dente’. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand*.
Bland nudler, gulerod, agurk, forårsløg (gem lidt til anretning), asiatisk dressing, olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og chili (gem lidt til anretning) i en stor skål. Smag til med salt* og peber. TIP: Undlad at bruge chilien, hvis ikke alle er til stærk mad.
Anret nudelsalat og kylling i dybe tallerkener. Top med forårsløg og cashewnødder. Drys med resterende chili.