Skip to main content
Klassisk hotdog | Byg selv
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Klassisk hotdog | Byg selv

Klassisk hotdog | Byg selv

med hjemmesyltet agurk og ristede skalotteløg

I aften skal vi have byg-selv-hotdogs! Tag børnene med i køkkenet og forbered pølserne og alle toppings, mens lækre rodfrugter bages sprøde i ovnen. Server din hotdog med hjemmesyltet agurk, hjemmelavede ristede skalotteløg og remoulade, og rodfrugterne med en skøn ketchupdressing.

Allergener:
Sulfitter
Hvede
Havre
Gluten
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Gulerod

2 stk

Pastinak

1 stk

Agurk

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Skalotteløg

320 g

Kålpølse

4 stk

Pølsebrød

(Indeholder: Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde spor af: Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

75 g

Remoulade

(Indeholder: Æg, Sennep)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

1 spsk

Ketchup til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4660 kJ
Kalorier (kcal)1114 kcal
Fedt60.8 g
Mættet fedt16.2 g
Kulhydrat106.1 g
Sukker29.6 g
Protein36.2 g
Salt8 g

Fremgangsmåde

Forbered rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær gulerod og pastinak (uskrællet) i tynde skiver.

TIP: Jo tyndere rodfrugterne skæres, jo sprødere bliver de.

Bag rodfrugter
2

Fordel rodfrugter på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre og gyldne.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Sylt agurk og lav dressing
3

Imens, skær agurk i tynde skiver. 

Bland hvidvinseddike, sukker og salt i en lille skål. 

Vend agurk i skålen, og stil til side.

Hæld væde fra inden servering.

Bland mayonnaise, ketchup, salt og et nip peber i en lille skål.

Steg løg
4

Skær skalotteløg i tynde skiver.

Bland hvedemel, salt og et nip peber sammen i en dyb tallerken. Vend skalotteløg i blandingen.

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg skalotteløg i 1-2 min, eller indtil gyldne, og overfør til en tallerken med køkkenrulle. Krydr med et nip salt.

Steg pølser
5

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepanden (tør af først) på middelhøj varme.

Steg pølser i 4-6 min, eller indtil gennemstegte.

Imens, lav et snit i pølsebrød. 

Varm direkte på risten i ovnen i 2-3 min.

Server
6

Anret rodfrugter, pølser og pølsebrød på tallerkener.

Top med skalotteløg.

Server med dressing, agurk og remoulade.

TIP: Byg din hotdog med en pølse, syltet agurk, remoulade og et drys ristede skalotteløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image