
I aften frister vi med en lynhurtig pastaret, som hele familien vil elske. Vi steger portobello og løg, og tilsætter derefter grøntsagsbouillon, sojasauce og ost. Så havner svampefyldte tortelloni i den skønne sauce, og som et ekstra twist tilsætter vi også frisk spinat og estragon. Få minutter senere er pastaretten klar til at nydes.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
300 g
Svampetortelloni
(Indeholder: Hvede, Gluten, Æg, Mælk Kan indeholde spor af: Sennep, Soja, Fisk, Bløddyr, Nøtter, Selleri, Krebsdyr)
150 g
Portobello
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
30 g
Spinat
10 g
Græskarkerner
(Kan indeholde spor af: Nøtter, Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Byg, Kamut, Rug)
1 stk
Hvidløgsfed
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Æg, Mælk)
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
1 stk
Løg
1 pose
Estragon
1 spsk
Olie til stegning
1 dl
Vand til sauce

Hak portobello groft.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg portobello og løg i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, sojasauce, tortelloni, finrevet ost og vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og pastaen er 'al dente'.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Imens, riv estragon groft.
Skyl spinat.
Tilsæt spinat og estragon lige inden servering, og vend sammen.

Anret estragon-tortelloni i dybe tallerkener.
Drys med græskarkerner.