HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMild Svine Og Kalvekødskarry
topBanner
Mild svine- og kalvekødskarry

Mild svine- og kalvekødskarry

med luftige ris og hakket cashewnødder

I aften har vi ikke sparet på krydderierne! Du kan se frem til masser af spændende smagsnuancer i denne opskrift! Vi steger hakket svine/kalvekød, spidskål og gulerod med løg, hvidløg, karry og Goan xacuti. Så tilsætter vi kokosmælk og kyllingebouillon, og lader det simre sammen til en cremet karry. Vi serverer vores lækre karry med luftige ris, cashewnødder, koriander og chili.

Tags:Børnevenlig
Allergener:nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Hakket svine-/kalvekød

200 ml

Kokosmælk

150 g

Basmatiris

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Gulerod

1 pose

Koriander

20 g

Cashewnødder

(Indeholdernødder)

150 g

Spidskål, skåret

4 g

Curry-on

8 g

Goan xacuti

4 g

Kyllingebouillon

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand* (trin 1)

½ tsk

Salt* (trin 1)

1 tsk

Salt* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)818.155 kcal
Energi (kJ)3423.1604 kJ
Fedt37.918 g
Mættet fedt22.3 g
Kulhydrat79.0026 g
Sukker12.3 g
Protein37.6585 g
Salt6.6 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

2

Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet) groft.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Svits løg, hvidløg, Curry-on og Goan xacuti i 1-2 min. Tilsæt hakket svine-/kalvekød, og steg i 4-5 min, eller indtil brunet. Tilsæt spidskål og gulerod, og steg videre i 4 min. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

4

Tilsæt kokosmælk, kyllingebouillon, salt* [1 tsk | 2 tsk] og et nip peber* til stegepanden, og lad simre i 2-3 min.

5

Hak koriander fint. Hak cashewnødder groft.

6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med karry og cashewnødder. Drys med koriander og chiliflagerTIP: Undlad chiliflagerne, hvis ikke alle er til stærk mad.